Vad är sovmorgon??

Anton har vaknat halv 7 både igår och idag. Tur att man är hyfsat morgonpigg själv. Igår sa jag till Anton "Är du en piggelinus? Näää ja Anton inte ninus." Han fastnade för ordet Linus och det heter hans kusin. Han har kommit in i en period nu att han kommer alltid in till oss på nätterna. Så man sover inte så jätte bra.

Igår slappade vi hela dagen. Vi tog en tur till lekplatsen så Anton kunde leka med sina leksaker.

image167

Kommentarer
Postat av: Emma

Tackar för vägbeskrivningen, vi hittade tillslut efter ytterliggare ett telefonsamtal.... vimsade ett litet tag först!

Dock hittade jag inget kul..... ägaren av butiken var lite påflugen också och gick och skröt om att de var den störtsta scrapbookbutiken och att de grossade till alla de stora butikerna blablabla, jag stängde öronen och blev bara irriterad vilket resluterade i noll köplust... handlade bara lite papper och en qk die som jag glömt beställa från norge.

Hoppas att allt är bra med er.... vi måste hitta en dag att pyssla....saknar det jättemycket. Var det torsd. du slutade tidigt? Någon annan dag? Veckan som kommer har jag praktik, kör på tisd. Annars är jag ledig de andra eftermiddagarna.... efter praktiken vill säga. Slutar lite olika.... men vi hade kanske kunnat hitta en dag.

Kram Emma

Postat av: Ejris

länge sen ajg tittade in tror ajg=)
jisses vad lilleman växer
Kram

2008-04-14 @ 14:28:09
URL: http://ejris.blogspot.com/
Postat av: Pia

sovmorgon ja... det har jag inte haft sedan äldsta sonen föddes om man bortser från när jag och mannen åkte på hotellweekend i januari utan barnen. :-)

2008-04-15 @ 07:11:14
URL: http://engdam.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback