En ny layout

Igår satt jag och scrappade lite och fick gjort denna layout.


Hurra!

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är inge vanlig dag för det är Lottas födelsedag. Hurra! Hurra! Hurra!

Ja då var man 1 år äldre inte för jag känner mig äldre men enligt alla papper så är det bekräftat. Har haft en lugn och skön dag. Jobba lite först i morse, handlade bullar me dmig hem som jag och Anton mumsade på och sen har vi myst och busat och jag har scrappat lite. Aleks handlade mat med sig hem så jag slapp laga mat idag. Skönt. 


I väntan på att åka till jobbet

Sitter här och fördriver tiden, skall snart iväg och jobba. Har lite knasiga tider just nu eftersom jag har blivit halvt sjukskriven på grund av mina foglossningar. Så jag jobbar inte så många timmar varje dag så ibland blir det att jag börjar inte från på eftermiddagen.

Annars skall jag bara ta det lugnt i helgen. Skall på kalas i morgon min brors dotter fyllde hela 10 år igår och det skall vi fira i morgon. Annars skall jag nog försöka pyssla lite.

Helgen som gick!

I helgen som gick var jag iväg på en scrappträff hos Ika. Vi var med och invigde hennes nya hobbyrum. Jätte trevligt var det. Mycket snack och mycket skratt, men tyvärr så blir det aldrig så mycket scrappat. Jag blev färdig med två layouter och en påbörjad. Här kommer en av dem som blev färdiga.Äntligen helg!

Det är inte ofta jag tar mig tid att uppdatera här. Man jobbar på och på kvällarna är men helt slut. Kroppen börjar känna av att man är gravid, man har ont lite var som, men som tur är vara det inte för evigt.

I morgon åker jag och Aleks på SPA uppe vid Torekov. Vi firar 10 år tillsammans idag så då tyckte vi att vi kunde hitta på något. Anton får sova hos mormor och morfar.

Förhoppningsvis så har jag lite mysiga foton att visa på söndag.