Gåstol!

Gåstol!
Aleks kom hem med en gåstol idag som han hade fått av en kund som också har barn fast lite större. Inte för Anton kan gå med den än men han såg så nöjd ut när han satt i den.

Igår var jag också hälsade på morfar på sjukhuset. Det har varit besöksförbud på avdelningen på grund av vinterkräksjukan, så då passade jag på att vara där två gånger igår. Han blev jätte glad för besöken och som det ser ut nu så får han komme hem innan helgen.

Igår började jag på en ny layout, den färdigställdes i morse. Den gick fort att göra för jag hade gjort en skiss innan och eftersom papperna var rätt så mönstrade så behövde man inte dekorera så mycket. Denna layout skall hänga på rum & ram.


Ny vecka!

Ny vecka!

En ny vecka och det betyder att Anton är nu 18 veckor gammal. Idag har vi varit ute och gått i det fina vårvädret. Eller rättare sagt jag har gått och Anton åkt vagn. Som vanligt blev det en tur in till rum & ram för att säga hej och det var en av personalen som fyllde år också idag. Passade på att säga grattis. Har även plågat Anton med kameran idag igen. Han börjar nog bli trött på sin mamma som bara skall fotografera hela tiden.

Började med en layout i går kväll men blev inte färdig. Idag blev den färdig. Nu när man har Anton tar det längre tid att färdigställa en layout och man får ta lite pauser mellan åt och det gör att man bearbeta hur den skall se ut på ett helt annat sätt än man gjorde innan.
Anton på magen


En mysig bild

En mysig bild

Denna bild tog jag igår när Anton och jag busade i sängen. Tycker det är en så härlig bild på våran glada kille. Anton är en glad kille av sig och han kräver inte så mycket. Han roar sig mycket själv, både när han ligger i sin säng eller på golvet eller sitter i sin babysitter. Han älskar sitt babygym, tänk en så enkel leksak, lite saker som hänger ner och skramlar kan vara så roligt.


En skiss

En skiss
Jag har gjort min första skiss på datorn. Annars brukar skissarna bara bli som klotter på en pappersbit. Tyckte det kunde vara kul att göra så och sen kan man jämföra hur lik layouten blir.

Scrappat igår

Morfar blev inlagd på sjukhuset. Han hade lunginflammation, så nu får han stanna där ett par dagar i alla fall. Hans ben var inte skadat, men han har väl fått sig en smäll när han trillat ur sängen.

Igår var jag iväg och scrappade på kvällen, som vanligt fick man inte så mycket gjort. Mest en massa skitsnack. Mitt nya alfabet som jag fick i påskpresent är så underbart. Använder det hela tiden, undra om man kan slita ut ett alfabet till en quickutz?

Idag tyckte Anton att jag inte behövde sova längre än till sex. Sen satte han igång med sina ljud och det är omöjligt att sova då.

recept

recept

I väntan på att telefonen skall ringa så sitter jag och pysslar lite. Har gjort ett receptkort. Anton ligger och sover just nu och när han vaknar är det tid att äta och sen blir det nog en promenad i solskenet.


4 månader

4 månader
Idag blir Anton 4 månader gammal. Inte klokt vad tiden går. Anton favorit leksak just nu är fötterna. Han har gjort upptäckten av fötterna. Inatt när jag vaknade till så låg Anton och sov och höll samtidigt i sina fötter, ungefär som på bilden.

Min morfar som blir 96 år i år är inte bra. Det började förra veckan då man först trodde det var någon form av influensa han hade. Men nu har han trillat av sängen, glömt stänga kylen osv. Så mamma tror det är små proppar han får. Igår slog febern till, så mamma har sovit hemma hos honom i natt och idag beslöt de att åka upp med honom till akuten för de tror även han kan ha skadat sitt ben för han han har klagat över att han har haft ont i benet. Så nu sitter man bara här och väntar på att mamma skall höra av sig.
Hemma igen!

Nu är vi hemma igen. Kom hem igår kväll. Så man är allt lite trött idag. Aleks har tagit semester idag, skönt att ha honom hemma. Man vet aldrig hur Anton tar det, om han blir gnällig. Anton har varit jätte duktig under hela tiden vi har varit i Stockholm. En lätt kille att åka bort med. Just nu är det bara jag som är vaken i lägenheten. Skönt att få lite tid för sig själv. Idag tänkte jag hämta min påskpresent hos Jeanette. Det nya alfabetet från quickutz eller rättare sagt hela paketet Sunshine gift set. Så idag mäste jag sätta mig och skapa något med. Det kliar i fingrarna.
Hemma igen!
Anton sitter och väntar på något gott.


Glad Påsk!

Vill passa på att önska alla mina läsare en glad påsk. I morgon bär det av till Stockholm till Antons farmor & farfar+ lite anna släkt och vänner. Förhoppningsvis så får vi se en glimt av Antons nya Kusin också. Då får man ha kameran redo så man får scrappa lite i rosa.

Ny dag!

Ny dag!

Idag har vi varit på viktkontroll på BVC. Anton hade gått upp ett halvt kilo på en månad. Han fortsätter att dala i sin kurva, men är absolut inte undernärd. Barnen skall följa sin kurva utifrån vad de vägde när de föddes. Men Anton ligger på samma kurva som barn som vägde 3,5 kilo när de föddes. Det råd jag fick var att Anton skall äta smakpotion av gröt på förmiddagen och smakportion av någon form av pure på eftermiddagen. Så vi kämpar vidare med maten. Det som Anton har tyckt bäst om hittills när det gäller pure är morotspure.

Idag har Anton även fått en ny kusin, det ända vi vet är att kusinen skall heta Elsa.


65 - års kalas

Idag fyller mammas man 65 år. Det skall vi fira ikväll med ett kalas. Han gick i pension redan förra fredagen så han har njutit av att vara en glad pensionär i en vecka redan. Vad han får kan jag inte skriva här ifall han är inne och snokar.

Anton har varit trött idag, sovit stora delar av dagen. Så då har jag passat på att pyssla lite. Håller på med en liten glad påsk present men den kan inte heller visa för den som skall få den är här inne och läser.

Trött!!

Trött!!

Idag har Anton och jag varit på babysim. Idag dök Anton. Han var jätte duktig och klarade detta gallant. Det tråkiga med badet är att man blir så trött efteråt. Satt och halv sov med Anton, som redan sov, när Aleks kom hem från jobbet.

Igår lekte jag lite med kameran när Anton låg på magen och tittade in i en spegel.

Har scrappat.

Har scrappat.

I går åkte jag ner till Jeanette på rum & ram för att scrappa lite på kvällen. Fick gjort denna layout på när Anton sitter i sin matstol för första gången. Det var skönt att få komma lite hemmifrån eftersom Anton var på gnällhumör igår.


En gnällig dag!

Anton är inte på sitt bästa humör. Han var det inte igår heller. Vet inte om han är på väg att få tänder. Händerna skall vara i munnen hela tiden och han dreglar jätte mycket och är gnällig hela tiden. Hoppas att han är på bätte humör i morgon.

Igår var jag hos frisören. Håret det åkte av, så nu är man kortklippt igen. Var så trött på att aldrig hinna fixa till det.

Smakis för Anton

smakis
Idag fick Anton smaka sin första smakportion, det blev potatis. Han verka tycka det var helt okej, fast fingrarna skulle också vara i munen.

Har även varit vid Torup och gå två olika motionsslingor där, det blev ca en halv mil i spåren. Skönt var det. Hittade dessa fina snödroppar i skogen
snödroppar