Babysim idag!

Idag har babysimmet börjat igen. Det var roligt att träffa alla bebisar igen och som alla har vuxit och det var till och med något barn som hade fyllt 1 år nu. Anton tyckte det var jätte roligt på babysimmet, så vi hoppas att han kommer tycka det är lika roligt varje gång.
Babysim idag!En ny dag

Då var det åter en ny dag. Jag vet inte riktigt var dagarna tar vägen. Denna veckan skall jag börja jobba 8 timmar på fredag, då sambon skall vara hemma med sonen. Så skall det vara ett tag fram över. Kanske inte det roligaste att jobba till sex varje fredag men det får man ta. Det tråkiga är att jag inte kommer iväg på scraprooms fredagsträffar. Men jag får väl sitta här hemma och scrappa i stället.

Jag måste få skryta lite. Vågen visade - 7,5 kilo idag. Nu har jag gått ner de kilo jag hade kvar efter Anton och börjat ta av de andre kilona nu. Det finns en del att ta av.

Jag har inte scannat in några nya layouter så det får bli ett foto på Anton idag.

En ny dagÄnnu en layout

Ännu en layout som skall till rum & ram.
Ännu en layoutNya papper.

Det har kommit massor av nya papper på rum & ram, även nya dekorationer. Denna layout har jag gjort till rum & ram, men jag vet inte om den kommer hängas upp i Trelleborg eller den nya butiken i Ystad. En layout som jag för en gångs skull känner mig nöjd med. Denna layout är inspirerad av den andre layouten jag gjorde med samma foton. Men det tillkommer alltid något nytt.

Nya papper.En vanlig dagDagarna går fort och man hinner knappt inte med. Både Anton och jag är snoriga, men förhoppningsvis på väg över. Helgen som gick var svärmor nere och hälsade på så vi en en mysig helg med henne. I måndags var här en försäkringsman som kollade på det som hade blivit skadat av översvämningen. I tisdags var Emma här och scrappade. Trevligt var det men som vanligt får man inte så mycket gjort. Igår var vi bara hemma för jag kände mig rätt så risig igår.
En vanlig dagScrappat igen!

Igår kom Emma hit och vi satt och scrappade lite. Anton han lekte så fint sidan om oss och gjorde lite väsen av sig mellan åt precis som det var något han ville berätta. Jag fick gjort en layout till Anton album.
Scrappat igen!

Anton började bli förkyld igår och natten som gick sov han oroligt och var vacken flera gånger så man är lite trött idag. Så vi tar det lugnt med att gå och plocka lite i lägenheten och sen i eftermiddag försöker vi nog gå ut en sväng.


Jag har scrappat

Idag har det inte varit något vidare väder så vi har hållt oss inomhus hela dagen. Medan Anton har sovit och lekt med sin gå stol så har jag lyckats färdigställa några sidor. Några sidor som skall till rum & ram och sen en till Antons album.

Jag har scrappatÄntligen hemma!

Då var vi äntligen hemma igen efter en vecka i Danmark. Vi har haft en bra vecka med lagom väder för att orka göra något. Vi har varit på Legoland, tivoli Friheden, Randers regnskog, Århus med gamle byn och botaniska trädgården. Man är rätt så slut med roligt har vi haft det. Tyvärr så slutade semesterna inte så bra. Började med att vi skulle köra hem igår och gjorde upptäckten att kylaren hade gått sönder, skall ta oss till en mack för att köpa något medel som lagar små håll. Min bror som kör bilen framför oss får tvärnita för en gubbe steg rakt ut i gatan och vilket medför att vi kör rakt in i hans bil. Vår blinkers går sönder + att fronten sprack lite, min brors bil fick lite reper där bak bara. Med hjälp av medlet så tar vi oss till Kastrup där det blir tid att fylla på mer vatten i kylaren. Ladar upp med mer vatten för att kunna ta oss hem, och hem kom vi. När vi väl har kommit hem gör vi upptäckten att det har varit översvämning i vårt förråd, där alla mina minnes saker från det jag var barn står och sen hade husets värmepump gått sönder så vi har inget varmvatten. Så efter denna dag skulle man vilja dra något gammal över sig och vakna om tusen år.

Men jag bjuder på en bild av många( tog väl en 500 bilder) från semesterna. Det är Anton på stranden.
Äntligen hemma!