Julen snart slut.

Då har Anton träffat tomten på riktigt för första gången. Tyvärr verkade han inte ha så stort intresse av honom.

Julafton var vi hos min mamma och åt lite julmat. Anton passade även på att gå lite själv då. Han gick fler runder mellan mig och min mamma och han tyckte det var så skoj så när han hade gått en runda så apploderade han. Han har han fortsatt att gå små runder mellan mig och Aleks. Snart springer han väl själv hur som helst.

Juldagen firade vi hos min bror med massa julmat och julklappar. Det blev många julklappar till Anton, massa leksaker och kläder.

Julen snart slut.

Idag skall vi hem till min morfar och äta lite. Men idag får det bli en tidig kväll för Anton blir så trött dagen efter när han har kommit sent i säng.

Torsdag

Då har Anton blivit 1 år gammal. Man kan undra vart detta år har tagit vägen. Satt och tittade på foton sen han var nyfödd och då var han inte stor, men nu är han stora killen. I måndags gick han två steg, han släppte stolen och gick två steg till mig, så kanske är det på gång nu. Han springer mer elle rmindre längs möbler.

Torsdag

Idag skall hela familjen ge sig ut på klappjakt. Man är ute alltid i sista minuten men det skall nog gå bra när man har några ideer.

1 års kalas

Igår hade vi 1 års kalas för Anton. Kalaset gick jätte bra. Vi bjöd på kasslergratäng och sen hemma gjord tårta med chokladpudding och mosad banan i. Tårtan vad mycket uppskattad av Anton han bara vräkte i sig.

1 års kalas

Anton fick många fina paket bland annat; gåvagn, kläder, bilmatta, pyssel, bilar, böcker och mycket mer. Tack alla ni som kom och var med och fira denna dagen med oss.

Kalas idag

Det är inte bara nobeldagen idag utan även min mammas födelsedag. Idag skall hon få en egen quickutztång med moxie alfabet men även två andra dies får hon. Sen har Anton kladdat med fingerfärg för första gången idag. Första teckningen behåller vi själv som minne men andra teckningen fick min mamma. Anton tyckte nog det var rätt roligt att kladda, men även att smaka på färgen. Annars idag har vi bara slöat, egentligen har jag en del att stå i för vårt hem sen ut som ett bombnedslag och vi skall ha kalas här på lördag. Första gästen från Stockholm kommer ner redan på torsdag så då gäller det att det mesta är färdigt.

Kalas idag

Frukost

Så här kan det se ut när vi äter frukost.
Frukost

Anton har så stort intresse av att vilja äta själv. Så någon morgon i veckan skippar vi gröten och Anton får macka i stället. Man får vara bered på en massa kladd men det får man ta, annars lär han sig aldrig att äta själv.

Om en vecka är det tid för Anton att ha sitt 1 års kalas. Det är inte klokt. Man kan allt undra vart tiden har tagit vägen. För ett år sen gick man och väntade och väntade och tiden var så dryg och nu bara den rusar iväg.Julfotografering

Slutet på förra veckan tänkte jag att jag skulle ta julfoton på Anton. Kan säga att det inte var lätt. Mössan ville han inte ha på sig. Han tog lika fort av den som jag satte på den. Det blev ett och annat enstaka foto som blev hyfsade.

Det går inte fort fram med julkorten i år. Har inga roliga ideer. Har lyckats göra 2 julkort och det räcker inte långt.

Anton har börjat strula på nätterna. Ibland tycker inte han att han behöver sova mer och då står han upp i sin sång och håller låda och detta kan han göra i 1-2 timmar.

Julfotografering