Stålmannen i sängen!

Stålmannen i sängen!

Jag hade stålmannen i sängen i morse. Det var så mysigt att ligga och gosa. Fick även frukost på sängen idag av sambon, det är inte ofta man får det men det kan man väl vara värd när man fyller år.

Vi har även varit i stan och handlat nya kläder, det var bara att inse att man inte har gått ner riktigt alla kilona än efter graviditeten. Två par nya byxor och en skjort/blus aktig sak. Hittade även ett par byxor till Anton som han skall ha på sig på dopet.

Ikväll skall vi lämna bort Anton för några timmar så jag och sambon kan gå ut och äta.


En sån onsdag!

En sån onsdag!

Bilden idag blev på när Anton sov. Tyvärr så har Anton inte varit bra i magen idag. Så han har haft svårt för att sova men nu äntligen sover han för natten. Hoppas att han får sovit i natt.

Idag har det blivit mycket OS tittande, när det var så många svenska hopp idag. Inte dåligt att få 2 guld och 1 brons på en dag + curling damerna gick till final och tre kronor segrade i kvartsfinal.

Jag har även haft min brors dotter Sandra här idag. Vi har pysslat, stämplat som bara den har hon gjort. Hon fick testa att färglägga med mina akvarell pennor och mina twinklings.

Idag ringde även prästen som skall döpa Anton. Hon ville gärna träffa oss och jag sa att det gick bra. Hon frågade om fredag kl 10.00 gick bra och det gjorde det och så säger hon: Då kommer jag hem till er då på fredag. Och vad innebär detta då? JO, vi måste städa. Så idag har jag även tvättat och tvättat så den är torr till i morgon, kan inte ha tvätt hängandes i stora rummet när det kommer folk hitt. Så i morgon blir det till att plocka så mycket som möjligt så Aleks kan dammsuga när han kommer hem.


En till!!

En till!!
En sida till som jag har gjort. Det är på Anton och kusinen Linus.


Ny sida

Ny sida



Ny sida som jag har gjort. Det är när Anton blev fem veckor gammal. Då jag även gjorde ett fotavtryck på honom som är med på sidan.

I badkaret

I badkaret

Idag har Anton och jag bagat tillsammans i badkaret för första gånge. Tänkte det kan vara bra att öva inför babysimmet. Anton tyckte det var jätte skönt och hade han fått bestämma så hade han badat länge.

Vi har även varit på kalas hos kusin Sandra som blev 7 år idag. Anton blir faktiskt 2 månader idag.

Ny utmaning från Martina!

HAR DU NÅGONSIN...
...blivit kysst? ja, det har jag
...ätit sushi? japp, många gånger
...stått på scen? många gånger med skolkören
...blivit dumpad? det har man råkat ut för
...varit ihop med någon som varit otrogen? ja, och han åkte ut
...varit med om en bilolycka? Nej
...klättrat i berg? Tror inte det, om inte små stenar räknas


ANTINGEN ELLER
Kallt eller varmt? Varmt
Spets eller satin? Satin
Blått eller rött? Blått
Regn eller snö? snö, när den är vit
Ull eller bomull? Bomull
Rosor eller tusensköna? Rosor
Vår eller höst? kan inte välja
Historia eller vetenskap? vetenskap
Matte eller engelska? matte

MOTSATTA KÖNET
Gillar du just nu någon av det motsatta könet? ja jag tror jag gillar sambon
Vet den om det? Jag tror det eftersom vi bor ihop
Gillar någon annan dig just nu? jag hoppas att sambon gillar mig
Vad tittar du på hos en kvinna/man? ögonen

INOM DE SENASTE 48 TIMMARNA
Har du...
...haft ett seriöst samtal? beror vad man menar med seriöst.
...kramat någon? jaaaa
...kommit sams med dina föräldrar?
...bråkat med en kompis? Nej

GILLAR DU ATT
...ge kramar? Ja massor
...ge massage? Nej, vill bara ha
...gå promenader i regnet? I små regn men inte när det öser


ÖVRIGT
Svär du för mycket? Nä jag tror inte det
När duschade du senast? I går
Vilken färg är det på dina byxor just nu? gråa pyjamasbyxor
Vilken låt lyssnar du på just nu? det ända jag lyssnar till just nu är Aleks skjutande i hans data spel
Vad var det sista du sa? Kommer inte ihåg
Vad är brevid dig just nu? En sovande katt
Hur ser ditt skrivbord ut (till datorn)? Man ser det inte av allt skräp
Vad var det sista du åt? 2 mackor och en kopp te
Hur är vädret just nu?  dimmigt
Vem pratade du sist med på telefon: mamma
Vad gör dig glad: Anton, Aleks och katterna och så klart resten av familjen också

Vart skulle du vilja åka? Där det är varmt
...för att shoppa: USA för handla scrappsaker
...för att festa: Är inte så sugen på att festa just nu
...för att ha sommar: där det är varmt

Vill du ha barn? Har ett litet troll redan.

Nu utmanar jag Maria A, Eva-Lena och Jenny


En snöig dag!

Idag när man vaknade var hela världen vit, igen. Brukar bli glad när det kommer snö men nu är jag rätt så trött på det. I all snöyra var jag tvungen att ge mig ut, tyvärr Anton också, men han somnade med en gång jag la honom i liften, så han hade nog inte så stor kol på om det snöade eller inte. Sandra fyller 7 år på söndag så jag var och handlade present till henne. Sen var jag och lämnade några uppdrag inom scrapbooking till Jeanette på rum & ram, de första uppdragen någonsin. Är inte så jätte glad för att visa upp mina allster men man får väl vänja sig.

jag och Anton tog oss ett kvällslur på soffan idag, det var riktigt mysigt och nu försöker jag få honom till att somna i sin säng men han tycker det är roligare att sparka av sig täcket hela tiden, får väl se vem som vinner denna kampen. Antagligen jag.

Onsdag

Idag fick jag fram en skriva som jag köpt för ett tag sedan och jag fastnade så för en låt som heter Himlen måste sakna en ängel skriven av Linn Wågberg och texten är så här:

Förr så var jag alltid på väg.
Jag försökte fånga en dröm.
Och jag trodde jag visste vad jag ville ha.
Du har väckt mig ur min sömn.
Plötsligt var världen helt ny.
Allt stannade upp när du kom.
Och jag såg dig och jag visste av hela min själ
att nu börjar allting om.

Himlen måste sakna en ängel
för en finns här hos mig
Hon vilar i min famn.
Himlen måste sakna en ängel.
Han ligger tätt intill mig,
så tryggt på min arm.
Kan det vara sant att jag får älska dig?
En av himlens änglar har landat här hos mig.

Gryningsljuset smyger sig in.
Finner ro i ditt andetag.
Och jag inser med ens
att jag väntat en evighet just på denna dag.
Plötsligt slår du upp dina blå.
Styrkan i din blick gör mig svag.
Men helt utan att döma ser du på mig.
Och så börjar våran dag."

För vist är det så att en ängel har flyttan in hos oss. När jag trallade med i denna sången och hade Anton i famnen fick jag världens leende tillbaka. Hade jag varit en isbit så hade det bara varit en pöl kvar av mig då. Man smälter så när man får ett leende av honom.

Till något helt annat. Idag har Anton äntligen fått en plats till babysim. Så torsdagen den 9 mars är det tid för första doppet tillsammans. Skall bli roligt, hoppas Anton skall tycka det också.

En till PP

En till PP

Nu har man gjort en till PP, en enkel sådan. jag gjorde en till Sandra innan men nu får lillebror också ha en och Nemo från Hitta Nemo är en favorit hos Linus.

Tack Marie för ett mysigt besök idag. Skönt att få prata med normala människor ibland inte bara med Anton som svara med att göra bubblor med munen eller har man tur så får man ett leende.


Alla hjärtans dag!!

Alla hjärtans dag!!

Så här glad var Anton idag när han låg på skötbordet och blev ompysslad. Ett riktigt alla hjärtans dag leende.

Igår blev Anton 8 veckor och det firande han och jag med att mysa hela dagen. På kvällen var jag i Helsingborg och gick på fotokurs. Mycket bra tipsa fick man och nu blev man ännu mer sugen på en ny kamera. Igår fick jag även iväg några alla hjärtans dag kort, så nu får man hoppas att de kommer fram i tid.


Söndag

Söndag

Idag har jag och Anton varit på årsmöte för bangolfen. Anton tyckte det var så tråkigt så han sov hela mötet genom. Annars haf jag inte gjort så mycket mer. Pysslat lite har man gjort, men bara lite.

Söndagar brukar vara baddagen för Anton så även idag, så bilden är på en nybadad pojke.


Färdig!!

Färdig!!
Nu är Sandras tavla färdig. Så här blev resultatet. Det var riktigt roligt att göra. Blev så sugen på att göra fler.


Min första pp

Min första pp
....... och så här blev den. Det behövs nog mycket träning innan man får till det. Men man skall kanske börja med något lättare. Denna tjej hade jag tänkt skall sitta på en pp tavla till min brors dotter Sandra som fyller år nästa helg.

Idag har jag, sambon och Anton varit och hälsat på min 95 åriga morfar. Vi hade semlor med oss så vi satt och fikade på hans ballkong. Han tycker det är så roligt när man kommer och hälsar på.

Just nu sitter jag och jobbar på Sandras pp tavla. Anton somnade själv i kväll tillsammans med sin nalle. När Anton sover så får man passa på att pyssla lite.


Tosdag!!

Ja, då var det torsdag. Det ända som står på schemat idag är ett besök till BVC. Tur var det att det inte var mer inplanerat. Anton har inte haft sina bättre dagar idag. Mycket gråt.

besöket på BVC gick bra. Han växer så det knakar. Idah vägde han 5375g och var 60,6 cm lång. Undra om han hade tänkt att bli en flaggstång?? Fick även träffa läkaren för första gången idag och allting såg bra ut. Läkaren var jätte bra så jag passade på att lista Anton hos honom.

Scrappat

Scrappat

Denna layouten blev jag färdig med i går morse. Blev tyvärr inte så bra i scanningen, men det får jag ta. layouten är gjord efter en skiss på papprika.

Igår var jag och Anton hos min mamma, hon fick låna min quickutz för att stannsa ut lite figurer. Idag kommer hon hit för vi skall scrappa lite. Skall bli mysigt.

Jag har anmält mig till scraprooms fotokurs, hopp om jag skall bli en lite bättre fotograf. jag är även så sugen på en ny kamera, en system digital kamera. Fick tips om en canon eos 350 skulle vara en bra nybörjar kamera som räcker långt. Men tyvärr så kostar det lite så man får nog börja spara då.


Vad tiden går!!!

Vad tiden går!!!

Idag blir Anton sju veckor och sambon och jag firar sju år tillsammans. Tänk vad tiden går. Man kan undra vart den tar vägen, för det känns som man inte riktigt hinner med. Tänk att för sju veckor sedan fick vi träffa personen som hafe varit inneboende hos mig i 9,5 månad. Inte trodde man att en bebis kunde charma en så och få en till att gråta bara han tittar på en.

Idag snöar det bra ut och har gjort det hela dagen, så idag blev det en inne dag. Anton och jag myst och gosat hela dagen. Även tagit en tupplur tillsammans. Men jah har även hunnit och pyssla lite. Håller på med en ny layout till Antons album.

Ännu en ny dag!!

Ännu en ny dag!!

Idag har det inte hänt så jätte mycket. Anton och jag har varit i stan och inhandlat nya pyjamasar till honom. Det var rätt så kallt ute så den blev bara en liten runda på stan.

Jag har hunnit att scrappa lite medan Anton har sovit. Det är vad jag har gjort idag.


Ny utmaning!!

Du skall göra upp en lista på fem konstiga ovanor eller egenheter du har och sedan utmana fem andra bloggare att göra det samma och fortsätta kedjan. De skall även bifoga de här korta reglerna i sitt meddelande. Längst ner i det här inlägget finns en lista över vilka jag utmanar.

1. En ny konstig vana har kommit sen Anton kom till. Det är ofta som man går runt eller står och gungar med Anton i famnen, men jag har kommit på mig själv att jag gör det automatiskt nu även om jag inte har Anton i famnen.

2. Det första jag gör när jag vaknar på morgonen är att starta datorn.

3. När jag har städat mitt pysselbord så går det inte mer än 5 minuter så är det stökigt igen.

4. Tycker inte om kokta grönsaker men går bra att äta råa.

5. När jag ser spännande filmer eller om det blir pinsamt i filmen så vill jag gärna gömma mig bakom en kudde eller så går jag där ifrån.

Nu vill jag gärna läsa vad Martina, Marie har att säga