En vanlig dag

En vanlig dag

Lägger in en gammal layout, så mamma kan visa sina arbetskamrater på jobbet vad scrapbooking är för något.

Idag mår Anton bättre, han har lyckats bajsa två gånger så nu är han mycket gladare igen. Eftersom Anton var bättre idag kom vi iväg på en mamma fika i Malmö. Det är ett gäng tjejer som jag träffat över internet och som alla blev eller blir mammor i oktober till februari. Så kul att sitta och prata, men det blir mycket bebis prat.

Under tiden som Anton sov i morse gjorde jag färdigt dopkorten så nu skall de bara på lådan också, sen lyckades jag även göra färdigt ett alla hjärtans dag kort.


Scrappskadad

Scrappskadad

När jag köpde denna pyjamasen i lördags så var första tanken att den skulle passa bra på basic greys grodpapper. Nu är jag lika scrappskadad som alla andra mammor som håller på med scrapbooking. Trodde aldrig jag skulle bli så.

Idag är Anton 6 veckor och tyvärr inte hans bästa dag idag. Ont i magen har han haft och har fortfarande. Han har inte bajsat sen i lördags morgon. Så det blev till att ringa BVC idag med blev skickad till barnmottagningen i stället. Fick komma till på eftermiddagen. Men det ända dom gjorde var att reta tarmen lite, för de trodde det skulle komma igång då. Men än har det inte gjort det och har det inte gjord det till i morgon så är det jag som ringer igen. Det gör så ont i en s hjärta att höra Anton skrika så.

Ännu en dag!!!!!

Jag har fått i uppdrag av Marie att svara på dessa frågor.

Fyra jobb jag haft:
1. Elevassistent
2. Förskollärare
3. Affärsbiträde
4. Demensskötare 

Fyra platser jag bott på:
1. Trelleborg
2. Trelleborg
3. Trelleborg
4. Trelleborg

Fyra tv-serier jag gillar att se på:
Jag tittar nästan aldrig på och tittar jag så blir det film
1. Äntligen hemma
2. Room service
3. CSI
4. vet ej

Fyra platser jag varit på semester:
1. Skottland
2. Danmark
3. Tyskland
4. London

Fyra filmer jag kan se om och om igen:
1. Änglarnas stad
2. Sound of music
3. Sagan om ringen fiimerna
4. 

Fyra websiter jag besöker dagligen:
1. Scraproom
2. Familjeliv
3. Scrappiz
4. Aftonbladet 

Fyra favoriträtter:
1. tacos
2. kinamat
3. husmanskost
4. bakadpotatis 

Fyra ställen du hellre skulle befinna dig just nu:
1. Skottland
2. Grekland
3. I sängen under ett varmt täcke
4. i en bubbelpool

Fyra personer som jag vill svarar på detta:
Alla som jag vet har en blogg har redan svarat,.

Anton växer

Idag var jag iväg med Anton på BVC för den vanliga vägningen. Det är inte klokt vad han går upp i vikt. Idag vägde han 5010g, han har alltså gått upp 290g på en vecka. Man kan undra var detta skall sluta.

Annars idag har Anton och jag bara myst. Han har suttit i sin babysitter och lekt med sitt babygym idag. Så då kunde jag passa på att fixa mig i ordning, det är inte så ofta man har chans att göra det i lugn och ro.

Anton 5 veckor

Anton 5 veckor

Igår blev Anton 5 veckor. Tiden går för fort. Det är alltså fem veckor sedan som jag kämpade på Lunds förlossningsavdelning. Även om det var värt allt så är jag mycket tveksam till att det blir fler barn.

Vi var även på återträff med föräldragruppen igår. Vi måste vara en speciell grupp, alla hade varit med om något under förlossningen och jag brukar gnälla att det var jobbit men inte jämfört mot de andra mammorna i gruppen.

Plockade ut ett paket på posten igår från scraproom. Alltid lika roligt när man får paket där ifrån, fast denna gången var det mest saker till mamma som också skall börja scrappa. Jag hade bara beställt papper som jag skall ha till Antons dopkort som jag har börjar snickrat på.


Härlig söndag

Härlig söndag

Idag har det varit lyx. Anton sov 6 timmar i sträck i natt, så man var utvilad när man vaknade i morse. Sen är det ett stort plus att solen sken i morse. Jag, Aleks och Anton var ute och gick i 2 timmar idag. Det var kallt men skönt och det knarrade så härligt under skorna.

Har lyckats göra mitt första alla hjärtans dag kort idag, men blev inte nöjd, får se om jag lyckas fixa till det lite bättre.


Sov gott

Sov gott

Denna layout gjorde jag igår


Äntligen fredag!!

Så var det äntligen fredag, men egentligen spelar det ingen roll för mig om det är fredag för, mina dagar ser ändå lika ut. Sen Anton kom ser dagarna rätt så lika ut. Man matar, byter blöja, går och bär på honom eller så sover han. Har jag lite tur så får jag också lite sömn. Fast  Anton är rätt så snäll, sover bra om nätterna och när han sover på dagarna så hinner jag pyssla lite. Igår blev Anton 1 månad och då kan man undra var denna månaden har tagit vägen, för jag har ingen aning.

Idag har det snöat och det blåser som bara den. Så jag och Anton har valt att bli inomhus idag. Passade på att baka en kladdkaka. Gott var det.