Fredag!

Oj vad veckan gick fort. Anton har repat sig från febern och det är full rulle på honom igen. Fast han sover rätt så mycket fortfarande. Här om dagen satt Anton och leket i soffan och då åkte kameran fram. Som vanligt har han knäppa miner för sig.Fredag!
I måndags vägde jag mig igen och nu visade vågen -3,8 kg på två veckor, roligt. Hoppas att snart komma i mina gamla kläder och sen får jag jätte gärna gå ner lite till. Man har en del av att ta på sen innan.

Igår fyllde min bror år, 35 år blev han så då blev det kalas och gott var det som valigt.


Knäpp bild

Ja igår så var Anton utan feber på dagen, så vi gick ut en snabb runda för att få lite frisk luft. Men på kvällen slog febern till igen och han låg än en gång som en trasa i soffan. Stakare som har feber i denna värmen. Gäller att få i honom mycket vatten. Han sover rätt så mycket när han feber så då passade jag på att scrappa lite. Skall scanna in dem sen när jag orkar.

Idag bjuder jag på ett kort sen förra veckan då Anton åt sin kvällsgröt.
Knäpp bild


Uppföljning

Anton har fortsatt att ha feber under dagen. Det är en riktigt slagen kille som ligger i soffan hos mig. Sover en stund är vaken en stund. Vi får i allafall i honom på välling och vatten.

Hoppas på att han är bättre i morgon.

Vilken natt

I natt fick vi göra ett besök till barnakuten i Malmö. Anton blev jätte varm och sen kräkte han. Först skrek han bara och sen blev han som en disktrasa som bara hängde i pappas famn. Så när vi ringde barnakuten ville de att vi skulle komma in så det gjorde vi. De tog lite prover på honom och han fick alvedon, men de hittade inget fel på honom så vi fick åka hem igen och blev han inte bättre under dagen så skulle vi komma in igen.

Än så länge har Anton fått behålla vällingen i sig men han är trött, vill gärna vara i ens famn hela tiden.

Vilken värme det är!

Jag börjar bli lite trött på värmen nu, skulle vara skönt om det kunde regna en dag så man kunde få vara inomhus och pyssla och ha ork till att fixa hemmet. Det är för varmt i lägenheten för man skall ha ork till att städa den. Våran lägenhet ser ut som en bomb har slagit ner.

Förra veckan började jag att äta eter GI metoden, tänkte att det kanske skulle passa mig bättre. Idag vägde jag mig och då visade vågen 1,5 kilo mindre, så det var roligt.

I mammas och Hasses koloni hade stockrosor och jag tycker dem är så fina, de blommar för fullt nu så dagens bild får bli på en stockros.

Vilken värme det är!


Trött.

Trött.

I helgen köpte vi en gunga till Anton. Min bror hade satt upp en gungställning i vår koloni. Eftersom Anton provade på att gunga när vi var på semester och tyckte jätte mycket om det så var vi tvungna att köpa en gunga till honom.

Denna veckan har Aleks börjat jobba och jag jobbar också så Anton är hos sin mormor och morfar.

Tyvärr så börjar jag nog bli förkyld. Har fått ont i halsen och är jätte trött om dagarna.

Ännu en dag!

Ännu en dag!

En glad Anton i kolonin. Dessa dagar har vi varit mycket i kolonin. Där har Anton badat i sin lilla pool, som han bara älskar. Han tycker även om att ligga  och rullar runt i gräset.

Ikväll har vi varit hemma hos min bror och grillat. Passat på att pratat lite om semestern i Danmark och sen har vi pratat lite om mat och lokaler till bröllopet som äger rum i augusti nästa år. Gäller att vara ute i god tid och man har lite koll på hur mycket det kommer att kosta.


Hemma igen!

Hemma igen. Vi har haft det underbart. Vi gjorde inte så mycket utan tog det mest lugnt och njöt av det fina vädret. Vi åkte till Stockholm torsdagen innan midsommar, den dagen gick till det. Vi var och hälsade på Aleks farmors syster som inte mår så där jätte bra. Sen tog vi det lugnt resten av dagen. På midsommarafton var vi på sillunch hos en av Aleks kompisar, där det även blev dans runt midsommarstången. Mot kvällen åkte vi ut till Blidö i skärgården till Aleks mamma med man. Där var vi ända tills vi åkte hem igår. Vi var i Norrtälje en dag och tittade runt, åt glass och handlade. Det blev mycket grillad mat under denna veckan, man får passa på när man har tillgång till det. Den enda dagen som det inte var så fint väder var tisdagen då det spöregnade hela dagen, vi tog bilen och körde runt lite på Blidö för att titta. Anton har både gungat och badat i en pool för första gången, han tyckte jätte mycket om det.

Här kommer en bild från en av kvällarna.
Hemma igen!