Blivande proffs????

Blivande proffs
Kan ju alltid hoppas så han kan försörja sina föräldrar. Fast han behöver nog träna lite först. Idag har jag tagit en del foton på Anton i sin Sverige dräkt. Tanken var att jag hade tänkt att vara med i scraprooms tävling som heter Heja Sverige. Men som det känns nu så hinner jag inte. Får se vad jag hinner göra i helgen.Kusinen var här!

Igår så var jag och Anton och hämtade kusin Sandra på skolan. Tyckte att hon kunde vara här och mysa med oss. Passade på att ta lite foton på dem.
Kusinen var här!

Igår färdigställde jag även en layout. En layout på när Anton blev 5 månader. Så här se den ut.
Lo5


En lat söndag

Idag är man lite lat. Var iväg och scrappade igår och vi var ca 30 stycken som träffades på rum & ram. När klockan var ca halv ett gav jag upp eftersom jag visste att jag skulle ta hand om Anton på morgon för Aleks var tvungen att åka in och jobba. Jag fick gjort 1 sida som blev helt klar och två som är halvfärdiga. En lat söndag


Framsteg!!

Anton gör framsteg här nu. I onsdags när vi var hos min morfar så lyckades Anton att rulla från rygg till mage helt själv, fick till och med rätt på armarna. Han har försökt innan men inte fått rätt på armarna men nu gick det. Min morfar blev så glad så han grät. Igår upptäckte vi en liten tand i underkäcken, så nu får man se upp för nu kan han bitas ordentligt.

Jag har startat en utmaning på scraproom, som går ut på att man skall välja en layout som någon annan har gjort och sen skall man tolka om den och göra en ny layout. Jag valde att tolka en av Jennys layouter och så här blev mitt resultat.
Framsteg!!
En rolig ide tycker jag, speciellt när man sitter och gör nästan dubbel av alla fotona för de skall in i olika album så försvinner ideerna när man har gjort en sida och man sen skall på att göra en till med samma foto.


5 månader

5 månader
Idag blir Anton 5 månader. Tänk för 5 månader sen var vi på väg till patienthotellet, cirka. Då var han inte stor och vi alla tre var jätte trötta. Men nu börjar han bli stora killen. Så dagen till ära har jag tagit en massa foto på honom och även gjort nya fotavtryck.


Gjort ett kort

Igår kom vi äntligen ut igen. Det var riktigt skönt väder ute. För några dagar sedan fick jag reda på att min gamla bästakompis också har fått en son, så jag passade på igår när jag var i stan och gå in till hennes mamma för att få adressen till henne. Hon bor nu mera i Stockholm. Så på kvällen gjorde jag ett kort, så det skall postas idag. Ett enkelt kort men det var vad jag orkade igår.Gjort ett kort


En regnig dag!

Idag har det regnat stort sett hela dagen. Inte roligt för det betyder att Anton och jag inte har kommit ut idag. Så vi fick leka lite med kameran i stället. Lite små orange i huvudet men det är för han åt motorspure till middag idag. Annars har vi inte gjort så mycket.En regnig dag!

Helgen som gick var jag i Landskrona och tränade inför seriespelet. För de som inte vet så spelar jag bangolf, när jag hinner. Rätt så otränad är jag eftersom det inte blev så mycket spel förra säsongen. Det blir seriespel på söndag får väl se hur det går, det är så läne sen som jag tävlade så jag kommer säkert vara jätte nervös.

Såg idag att scraproom har en tävling, det handlar om att göra en layout i gult och blått. Har en ide, får se om den går att genomföra. Måste fixa kortet först.


Anton fått diplom!

Idag är det torsdag och som vanligt är det tid för babaysim, tyvärr så är det sista gången för denna termin. Men sak är säkert att vi skall fortsätta nästa termin. Anton har tyckte det har varit mysigt att bada. Idag blev de fotograferade under vatten när de dök. Det var en av tränarna som hade några foto kvar på sin filmrulle. Så om tre veckor kan vi hämta ut fotot. Skall bli spännande och se. Som avslutning idag fick alla barn var sitt diplom. Så det får vi rama in och hänga vid Antons säng.

Anton är lite gnällig om dagarna nu, undrar om det är tänder på gång, men det har jag trott i två månader redan. Men det är mycket tuggande på nappen nu. Vi får väl se vad som händer.


För ett tag sedan köpte jag en jeansjacka till Anton, tyckte bara det var så gulligt, så här kommer en bild på det.

jeansjacka
Idag bjuder vi även på en bild från kolonin
tulpaner

Kolonin!

Igår var jag och Anton först i stan för att inhandla några bra solmösser till Anton, man kan inte ha någon stickad sak på huvudet längre. Så här fin blev Anton i sin solhatt
A i kolonin

Sen efter stan tog vi oss till kolonin där vi låg på gräset och bara tog det lugnt. Tulpanerna blommar så fint nu. Så man var bara tvungen att ta foto på dem.
Tulpaner blommar

På kvällen märkte man att man hade fått lite färg på näsan och i nacken. Anton ville inte somna igår fast han var jätte trött, tjugo över åtta somnade han i min famn medan han fick lite mat.

Maraton!

I går åkte jag till Helsingborg för att vara med på deras maraton i scrapbooking. Som vanligt hade jag inte så höga förväntningar på att få så mycket gjort. Men det blev rekord denna helgen, fem sidor lyckades jag göra. Jag har bara orkat scanna in två, resten kommer sen en annan dag.

En av utmaningarna var att använda minst 10 papper på en sida. Först tyckte jag att det skulle vara svårt, men det gick. Lyckades till och med att få in 12 olika papper.
anton&morfar

spegelbild

Vårväder

Idag vaknade man till strålande solsken. Så det vara bara att göra sig i ordning och komma ut. Anton och jag var på stan och fixade lite saker. Hittade även en liten jeansjacka till honom. Åt glass och satt och njöt av solen var inte fel. Blev även en sallad till lunch ute idag.

I våran statspark har vi påfåglar men jag har aldrig lyckat se dem när de har fjädrarna uppe, men idag var det en fågel som visade sina fjädrar så fint. Tur man hade kameran med.
Vårväder

Nu i kväll skall jag göra lite layouter till rum & ram och orkar jag skall jag rita fler skisser. Har fastnat i träsket att rita skisser på datorn. Det är jätte roligt. Får se vad jag kan använda dem till sen.En hund!

En hund!

Denna urgulliga hund köpte mina föräldrar i lördags. Det första vi gjorde igår va att åka och hälsa på. Chico som hunden heter var bara så gullig och jätte snäll. Men han fastnade för Antons godedjur och han tyckte inte att Anton var tillräkligt ren i huvudet.