En vanlig dag

Dagarn bara rinner iväg för en. Man börjar fundera på hur an skall klara av att lämna Anton på dagis. Fast än är det inte tid men tankarna finns där. För mig är Anton fortfarande liten och behöver sin mamma och pappa. Idag tittade äntligen femte tanden fram och den finns där uppe. Men där är nog fler på gång, det ser ut så. Anton tar sin små krypsteg ibland, helst när jag inte ser. Om han upptäcker att jag tittar på honom så lägger han sig på magen och hasar sig fram i stället. Idag har jag suttit lite och fixat med möhippealbumet som skall vara klart tills på lördag då det skall lämnas över. Tyvärr så har jag inte fått alla fotna än. Hoppas på att få dem i morgon. Fotot är nere är sen i söndags då hela familjen var på lekplatsen en runda fast det var kallt och rått ute.

En vanlig dag10 månader

Idag blir Anton 10 månader. Så det är stora killen som bor hemma hos oss nu. Idag tog han även sina första krypsteg både fram och bak, dock bara några stycken men det verkar som det är på gång nu. Gå vill han jätte gärna göra om man håller han i händerna.10 månaderBus i sängen

Idag när vi skulle till babysim, som vanligt var vi sent på det, så startade inte bilen helt död var den. Jag blev så j***a arg. Mest för jag tyckte det var synd om Anton som inte fick badat idag och han som älskar det. Egentligen har han väl ingen koll på det ändå.

På kvällen busade Anton, jag och Aleks lite i sängen och som vanligt åkte kameran fram. Han älskar kameran och ställer gärna upp på lite foton.

Idag anmälde jag mig till att bli mentor på scrappiz, kanske man kan hjälpa någon. Men jag tror att det är utvecklande för en själv också. Fast jag skulle nog behöva en mentor också som kan sparka igång mig ibland.

Bus i sängenToker bor hos oss!

Som bilden visar ganska så tydligt så bor Toker från Snövit hos oss. Anton älskar kameran som vanligt och ställer gärna upp på en bild.

Toker har flytta in!!

Helgen som gick var det mässa i Helsingborg. Så roligt att få träffa en massa kända ansikten, en del ansikten som man bara har sett på nätet och andra som man har fått äran att träffa flera gånger. Tänk en hel mässa med bara scrapbooking och en massa folk som har samma intresse som en själv.