Nya skor

Nu är de inhandlade. Antons första skor. Så roligt det var och gå och handla skor. Nu behöver han inte frysa om sina små tår. Det har även blivit ett par nya byxor, en ny tröja och lite strumpor idag. Anton har åter blivit rätt så snorig igen, får se om vi åker på babysim i morgon.

Nya skorHär händer det inte så mycket

Som sagat det händer inte så mycket här just nu. Anton har varit snorig igen men som tur är går det nästan över på en dag. Inte så kul när det står nr 11 under näsan hela tiden. I söndags var jag, Aleks och Anton och gick i Alnapsparken. Det var riktigt mysigt där. Så dit vill jag åka fler gånger. Igår var vi hemma och tog det lugnt eftersom Anton var snorig, men är bättre idag men gnällig. Det ser ut som det är en hörntand på gång där uppe. Anton skall inte vara som andra barn han inte. Först 4 tänder där nere och sen ev en hörn tand på gång där uppe. Det brukar vara normalt med två tänder uppe och två tänder där nere. I morgon skall jag och Anton åka till Malmö för att fika med andra mammor och deras små. Skall även passa på att köpa ett par skor till Anton, tycker det är på tiden att han får ett par riktiga skor att ha på fötterna.

Det har inte blivit så mycket pysslande har inga roliga ideer. Förhoppningsvis som kommer den åter. Håller tummarna att den har kommit tills jag skall träffa
Maria helgen som Aleks är i Stockholm.
Här händer det inte så mycketJag har gjort en ny layout

Så nu har jag äntligen färdigställt en ny sida till rum & ram. Känner mig inte helt nöjd med den, men jag vet inte vad jag skulle ha mer på.
Jag har gjort en ny layout

Idag skulle vi ha en person här som skulle gå igenom våra försäkringar. Vi hade bokat tid till kl 21.00 eftersom vi tänkte att Anton skulle ha somnat tills dess. 20.53 ringer han och säger att han är fortfarande i Ystad, lite dålig stil tycker jag. Så Aleks och jag tittade på en film i stället. En Wallander film, Mastermind heter den och den var kanon bra.


9 månader

Precis vad rubriken säger så är Anton 9 månader idag. Man kan undra vart tiden har tagit vägen. Det känns inte som det var så länge sen som vi fick träffa Anton för första gången. Fast nu är han typ 5 kilo tyngre och 20 cm längre.

Jag är inne i en period där jag inte får till mina layouter längre. Tycker det blir samma hela tiden och det är tråkigt. Någon som har bra förslag hur man kan hitta suget igen??

9 månaderDenna Anton

I morse satte jag mig en stund vid datorn för att kolla mail. Anton sprang runt i sin gåstol. Men plötsligt blev det tyst, så jag tänkte att jag får gå och kolla vad han gör. Jo då hade han fått tag på tepåse som låg kvar på bordet sen igår och denna hade han tuggat på. Hela munnen full av te och en del av honom också och fullt på golvet. Men Anton var lika glad för det.
Denna AntonVilken helg!

Precis som rubriken säger så har helgen varit intensiv. Jobbade hela dagen i fredags, jobbade i lördags men på kvällen kom Emma hit och vi satt och scrappade hela kvällen och lite till. I går var det kurs på Lingvallen för mig som är utbildad truppdomare. Sen har Anton blivit förkyld så fredagnatt och lördagnatt har han inte sovit så mycket och då inte vi heller. Han är i allafall bättre idag så det är skönt.

Igår blev sambons lillebror Magnus Svenskmästare i Amerikansk fotboll. Stort Grattis till dig Magnus.
Eftersom det inte blivit några foton under helgen så blir det en layout som jag har gjort till rum &ram.
Vilken helg!Ännu en vecka har gått.

Ja då har ännu en vecka gått sen sist jag skrev här. Jag har inte varit så flitig med kameran denna veckan, så idag bjuder jag på layout som går att beskåda på rum & ram.
Ännu en vecka har gått.

Idag var det åter babysim och det gick som vanligt jätte bra. Anton tycker det är så mysigt att bada, så det är värt att stå hej för att komma iväg för dessa 30 minuter vi badar. I morgon är det fredag igen och då jobbar jag och Aleks här hemma och är pappaledig. Skall faktiskt jobba på lördag också. Skönt att kunna dryga ut mammadagarna.