Helgen som gick!

Anton är frisk igen, så under helgen orkade vi göra lite. I lördags var vi i folkets park i malmö. De öppnade för säsongen och där var karuseller som Anton kunde åka och sen är där en stor lekplats och djur att titta på. Kameran var så klart med och det blev en del nya foton.

bil

I går var jag och träffade min sömerska, som skall sy min bröllopsklänning. Vi ritade upp en skiss på mina tankar och sen fick jag reda på hur mycket tyg som skulle behövas. Sen blev det en vända till tygaffären och jag hittade tyget som jag tyckte om med en gång. Tyget som är själva grunden sen skall det lite spets också på men det hittade jag inte.

Vilken Helg!

Alla tre blev magsjuka under helgen, inget roligt alls. Tyvärr så repar sig Anton sakta. Han är inte alls sugen på mat. Har lockat med allt men inget passar. Förhoppningsvis är han piggare i morgon. Innan jag blev dålig i lördags så hade jag min sista kurs i Vellinge. Fick gjort en sida under tiden. Så här blev den:

bok

Nu går det inte att ångra sig!

Nu går det inte att ånga sig. Inbjudningskorten gick iväg med posten igår. Förhoppningsvis så hittar de runt till olika hem idag. Lite nervöst är det. Men nu när de är klara så kan man ta itu med annat.

Anton var sjuk hela förra veckan men är frisk igen och nu hoppas vi att han håller sig frisk ett tag. Man blir så tastlös när man är hemma.

Här kommer en bild på Anton sen vi var på kalas i lördags.

april