God Jul

Vill önska alla mina läsare en God Jul. Hoppas att ni får en bra jul.

Visar ett kort på en tomte som Anton gjort på förskolan.

image147

VAB igen!

Man kan allt undra när detta skall ta slut. Är rätt så trött på att vara hemma med en sjuk Anton. Igår när vi skulle på återkontroll för han öra som han hade öroninflamation i sist så visade sig att han hade öroninflamation på örat igen. Läkaren undrarde om han hade sagt något, nä svarade jag. men när jag började tänka efter så har han varit lite gnällig när han går och lägger sig. Så nu är det pencelinkur igen.

Idag har jag lyckats färdigställa en layout, men ha Anton hemma utan uppsikt gick inte. Anton hjälpte till att fixa till det sista med sidan genom att sätta saxen i den. Tur i oturen han det inte bli så farligt. Fick skriva till det på sidan att han hade hjälpt till. För jag gör inte om sidan.
image146
Helgen som gick var det kalas för Anton. 2 års kalas, var tog tiden vaägen. Nu när jag skriver detta inlägg så är det exakt 2 år sedan jag blev igångsatt på Lunds BB.

I söndags kväll var jag och Emma ute och fotograferade alla fina julljus som finns i stan. Men av ca 100 bilder blev kanske 2 bra. Hur svårt skall det vara att få till bra foto med belysning på. Har
ni några tips??

Lucia!

Våra stora barn på förskolan lussade för oss imorse. Så gulligt det är att se när barnen lussar. På eftermiddagen var det Antons tur att lussa. Iklädd i pepparkakskläder lussade han och de andra barnen på förskolan för oss föräldrar och en del mor- och farföräldrar.

image145

Nobelfest

Idag har Anton Nobelfest på sin förskola. Han var så stolt när han fick ha finkläder på sig idag.

image144
.

Anton börjar bli bättre!

Som sagt Anton börjar bli bättre, skönt att det går på rätt håll. Börjar bli lite tråkigt att gå hemma.

Igår när Aleks rakade sig så ville Anton också. På med raklöder och så testade han också. Fast han fick använda fel sida på rakhyvlen.

image143

VAB!

Jag är hemma och har vård av barn. Anton är jätte förkyld och näsan rinner hela tiden så även ögonen på honom. Jätte tråkigt. Vi försöker att julpynta här hemma, eller rättare sagt jag plockar fram tomtar och ställer dem där de skall stå sen flyttar Anton på dem.

Ikväll ville han inte sova och vägrade att bli i sin säng. Innan jag han med och Aleks med för den delen så satt Anton i tvättkorgen och hade det roligt.

image142