Söndag!

Idag fyller jag år och jag har fått frukost på sängen eller rättare sagt på soffan. Min brors barn har sovit över här, så de sov i vanliga sängen med Aleks och jag sov på soffan men det gick bra

.


Ännu en ny sida!

Har lyckats göra ännu en ny sida.
Ännu en ny sida!

Ny sida!

Ny sida till tävlingen på det norska forumet. Kravet på denna tävlingen var att det skulle vara något vitt och sen skulle det finnas sömnad på sidan. Så här blev mitt bidrag.Ny sida!
Inte för jag tävlar för att vinna precis men jag känner att man får lite krav på sid själv att tänka i andra banor. Sen att man liftar någon annan gör att jag lyckas få gjort några sidor, utan att behöva tänka så jätte mycket själv.

Blivande scrappare

Vi har en blivande scrappare i familjen och det har vi bildbevis på.Blivande scrappare
Dagarna rusar på i hög hasighet. Inskolning på förskolan går jätte bra. Han vinkar så glatt hejdå när man går, men har blir jätte glad när man kommer också. Personalen verkar jätte bra, så det blir säkert kanon bra för Anton.


Jag har fått jobb!

Idag var jag på anställningsintervju och det kändes jätte bra när jag var där och på eftermiddagen fick jag reda på att jag hade fått det. Så den första mars är det tid att ta stegen tillbaka i arbetslivet. Då skall Anton vara inskolad och klar att vara på förskolan. Tjänsten är på 75% och det känns som det är lagon nu när Anton är liten. Lite skrämmande är det. Nu har man varit hemma med Anton snart i 14 månader och varje morgon har vi legat och myst i sängen innan vi gått upp och ätit frukost, nu får det blir en helgtradition i stället.

Anton fick en badrock i julklapp och så här fin är Anton i sin badrock. han brukar ha den när vi är på babysim. Då går han runt i den och håller mig i handen. han ser så gullig ut.
En kanin i familjen!

En ny layout

En nya sida har jag gjort. Den är till tävlingen på det norska forumet. Tyvärr så är jag ute i sista minuten och pga sjukdom så kändes det inte riktigt bra när jag skickade in den. Men det får vara så denna gången.

I morse ringde en rektor på en förskola där jag sökt jobb och ville träffa mig redan på fredag. Skall bli spännande. Skulle vara trevligt med ett jobb och detta var ett vikariat till mars 2008. Så håll tummarna för mig på fredag.

En ny layout

Vad händer?

Ja vad händer? Egentligen inte så mycket. Dagarna går för fort. Jag pluggar halvtid nu på distans och tyvärr så känner jag att tiden inte riktigt räcker till , jag hinner inte riktigt läsa vad jag skall men det ordnar sig nog. Anton blir duktigare och duktigare på att gå, han vågar släppa möblerna mer och mer och det ser så roligt ut. När han går mellan möblerna så är han så glad att han kan. Fast han trillar en del och det syns på han små ben. Det finns en del blåmärken..

Jag hade fått för mig att jag skulle vara med på det norska forumet Papirgleder scrapliftscup, men jag vet inte. Jag tycker inget blir bra som jag gör just nu. Har börjat med en sida får se om jag vågar lägga upp den i deras forum.

I morgon skall Aleks och jag åka in till Slagthuset i malmö för att gå på bröllopsmässan, kanske kan man få lite inspiration. Det är bara 6 månader kvar tills vi skall gifta oss.
Vad händer?