Allt möjligt!

Först av allt vill jag gratulera Martin och Anna som fick sina tvillingpojkar i fredags. Hoppas att ni alla 4 mår bra.

Igår satt jag på skolbänken igen. Skall läsa naturkunskap på distanss och vi hade vår första träff igår. Kursen skall bli intressant men den blir nog tuff för det är mycket som skall göras hemma.

Det har snöat här nere och det är kallt ut får väl se om Anton och jag ger oss ut en stund idag får väl inviga Antons overall som köptes i höstas men är aldrig använd, det har inte varit lägge till det.

Ny vecka

Då var det åter måndag. Igår fick jag gjort denna sidan, det är svärmor som har tagit fotona. Här är Anton 8 dagar gammal. Tänk vad tiden går fort. Nu är han så stor så det är snart tid att börja förskolan. Nästa måndag sitter jag på skolbänken halvtid för att plugga naturkunskap. Skall bli kul. Hoppas bara det funkar med Anton. Men det handlar om att jag har Anton hemma i en månad sen börjar han förskolan. Så kan han vara där medan jag pluggar. Men helst av allt skulle jag vilja ut att arbeta lite, men inte heltid, tycker att 75 % skulle vara bra när man har Anton. Man får kanske söka lite tjänster och se om man får något napp.

Antons tänder bara poppar upp, tand nr 10 och nr 11 har också kommit nu och han har börjat flörta, ser hur gulligt ut som helst.

Ny vecka

Äntligen fått scrappat

Precis som rubriken säger så har jag fått svrappat. I onsdags var jag iväg på rum & rams onsdags träff. Lyckades göra 2 sidor och påbörjade den tredje. Inte illa för att vara mig.

Äntligen fått scrappat

Anton har blivit förkyld. Man märker inte så mycket av på dagen men när han skall sova. Han blir rätt så slämmig när han ligger ner. Men denna natten till idag sov han rätt så bra.

Hemma igen!

Då var vi hemma igen och kommit in i våra rutiner om vi nu har några. Det blev många att hälsa på i Stockholm men Anton var så snäll och gnällde aldrig. Tågresan gick bra, där var många som Anton kunde flörta med.

Hemma igen!

Gott Nytt År

Vill önska alla som kommer in här och läser ett Gott Nytt ÅR. Hoppas ni hade en bra dag igår. Så här fin var Anton när han åt sin förrätt igår. Avokado, stenbitsrom och gräddfil. Kan berätta att det inte var så lätt att göra honom ren sen. Anton orkade inte vara uppe till raketerna och han sov så gott när klockan slog 12.
Gott Nytt År

Idag blir det en slöedag. Vi åker till Stockholm med tåg i morgon så vi får på att packa sen men det är nog lättare att göra det när Anton har somnat för natten. Ha det bra alla så ses vi om några dagar.