Dags att tura!

Idag skall Aleks och jag tura till Tyskland. Anton får bli hemma hos mormor och morfar. För ca 2,5 vecka sedan så var Anton hos BVC och han hade inte gått upp i vikt som han skulle så vi fick lämna blodprov. Igår fick vi svar på proverna och testet som var om gluten var inte bra, det låg lite högt. Så det kan vara så att Anton inte tål gluten, men läkaren skulle skicka en remiss till barnmottagningen så vi blir kallade dit. Inget roligt besked men vi får göra det bästa av det om det nu skulle vara så att han inte tål gluten. Det är nog bättre att bli allergisk när man liten än när man blir stor.

I tisdags skulle vi till Ystads djurpark, men jag kom inte så långt. På bensinmacken blev jag kinappad till en möhippa. Jätte roligt var det.

Här kommer en bild på Anton när han busar i mormor och morfars koloni.
image129

Semester!

Ja, egentligen börjar den inte från på måndag för idag hade jag varit ledig ändå. Tyvärr så börjar semestern inte så bra. Anton är sjuk. Igår kräkte han på natten och blev piggare under dagen men somnade tidigt. Idag har han fått hög feber. Men det kan vara från det han fick sin spruta, febern kund ekomma mellan 5-12 dagar. Så jag hoppas att han är bättre i morgon.

Aleks är på svensexa i Stockholm, han blev kinappade igår och kommer hem i morgon. Eftersom Anton är dåkig så har vi inte gjort så mycket, mer än att sätta ihop Antons nya säng. Så den sover han i nu. Han satt och somnade i min famn.

image128