Fredag!

Tyvärr så vill inte min dator som jag så idag blir det ingen bild. Igår var vi på 1,5 års kontroll av Anton. Tyvärr så hade han inte gått upp som han skulle, så idag har vi varit och lämnat lite blodprover. Det gick hur bra som helst. de första proverna nu är på om han tål gluten och laktos. Men Anton är pigg och glad men ändå skönt att de kollar det.

Fick idag reda på att jag fick förlängt på jobbet till den siste juli, fast redan i tisdags fick jag reda på att jag hade fått förlängt men inte hur länge. Så det känns skönt. trivs jätte bra där.

Ha en skön fredag.

En ny vecka!

En ny vecka har börjat. Skönt att börja med sovmorgon då. Igår gjorde jag klart en dörrskylt som skall hänga på jobbet. Tänkte det kund evara kul att den blev färdig till idag när de nya barnen med föräldrar kommer på info möte i kväll.

image126

Så här ser den ut. Blev inte så bra att fotografera den, men den var för stpr för scannern.

Igår var vi på stranden en stund. Anton tyckte det var mysigt med all sand. Han badade också.

image127

Men jag tyckte det var kallt i vattnet.

Måste skärpa mig!

Det går för lång tid mellan uppdateringarna, måste skärpa mig. Vad har annars hänt här?? Igår var vi på Wanås slott och gick och tittade. I skogen där står det massor av olika konstverk. Anton tyckte det var mysigt att få rota lite marken. Det blev badet när vi kom hem. I torsdags kväll var jag hos sömerskan och lämnade tyget och spikade modellen som jag skall ha, så nu börjar hon att sy. Har börjat titta lite på festprogramen och på fredag skall vi träffa prästen.

image125