Omgång 4

Omgång 4 i det norska forumet går ut idag. Och jag har lyckats göra en sida till denna omgången också, fast det satt långt inne. Här kommer den:
image119

Ett glassmonster

Helgen som gick var min svärmor nere och hälsade på. En mysig helg blev det. Vi åt glass till efterrätt en kväll och Anton älskar glass. Han ser ut som ett glassmonster när han är färdig.

image118

Anton 15 månader

Idag blir Anton 15 månader. Så det är ingen bebis vi har här hemma längre utan en liten kille som hittar på så mycket bus hela dagen.
15 m?nader

I fredags var jag på scraproom, de hade sin fredagsträff, jag fick gjort 3 nya sidor till Antons album. I lördags var det tid för kurs i vellinge igen. Sen var vi en sväng på rum & ram för att hämta papper till våra inbjudningskort. Så idag skall Aleks skriva ut dem och sen är det bara till att börja stämpla. Kanske vi får iväg dem i slutet på veckan, beroende om kuverten har kommit.

I morgon kommer Trelleborgs Allehanda hit och skall intervjua mig om scrapbooking, det skall bli lite roligt. Hoppas det blir en bra artikel så det är fler som fastnar för denna underbara hobby.

Anton är sjuk

Anton har blivit sjuk. I morse kom det upp en massa slem och sen kom även febern. Men detta har man väntat sig, tanke på att han har börjat på förskolan. Hoppas att han snart är frisk igen. Idag löste vi det på det sättet att Aleks var hemma på förmiddagen eftersom jag skulle börja skola in en ny pojke på vår avdelning, sen när jag kom hem körde Aleks till sitt jobb. I morgon tar min mamma honom de timmarna som jag skall skola in pojken.

Idag har jag en ny sida att visa upp. Det är mitt bidrag till omgång 3 i det norska forumet. Det är självklart med de nya basic grey papperna.

Anton ?r sjuk


Jag har blivit utmanad!

Jennie och Cilla, nu kommer det som ni har väntat på. Även ni andra som har utmanat mig får läsa här.

REGLER:
Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir ?tagna? ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit ?tagna? och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

Detta är jag (???)
1. Har en liten snuttekudde när jag sover. Tycker om att ha många kuddar i sängen men när jag väl skall sova är det en liten kudde som min mormor har sytt till mig en gång i tiden som är bäst.
2. Är en riktig slarvmaja. Prioriterar saker som är roligt.
3. Avskyr kokta grönsaker
4. Har dåligt självförtroende
5. Avskyr att handla kläder till mig själv.
6. När jag blir solbränd syns mina fräknar jätte mycket

Jag utmanar alla andra som inte har gjort detta än.

Vad tiden går.

Hela veckan har bara rusat iväg. I torsdags började jag jobba och det känns helt okej. Man kommer fort in i sina baner igen. Anton är fortfarande lätt att lämna på förskolan.

Här en bild på när Anton äter en avlång gräddbulle. Det var gräddbulle över allt och alla vet väl hur klibbit det blir efteråt. Kan lova att det var inget undantag för Anton.
En vecka har g?tt

Idag skall jag iväg och hålle en kurs i scrapbooking i Vellinge. En kurs på 6 gånger. Får se vad jag kan fylla alla gånger med. Har ni några tips så får ni gärna dela med er.