En veckas arbete

Känns som man har jobbat hur många dagar som helst i rad, fast det är ändå bara 5 dagar man har jobbat. Efter avslutat arbetspass idag så hämtade jag Anton och sen körde vi hem och sov middag. Härligt att kunna sova middag när Anton gör det.

Sen har vi varit och lämnat Anton hos mormor och morfar. Anton skall sova där inatt för Aleks och jag skall tura till Tyskland i morgon och äta julbord. Skall bli trevligt. Det är inte ofta som vi lämnar bort Anton för att Aleks och jag skall göra något tillsammans. Men det känns lite tomt här hemma.

Trött på föräldrar!

Kan säga efter har jobbat 2 dagar denna veckan så är jag riktigt trött på föräldrar som inte kan hålla sina barn hemma när de är förkylda. Föräldrar som inte orkar vara hemma och torka deras egna barns näsor men vi pedagoger skall göra det, helst på hela barngruppen.

Annars då?? ja det händer inte så mycket. Man jobbar och jobbar och sen börjar julen närma sig och det är mycket som skall planeras. Vi skall även hinna med Antons 2 årkalas.  Till helgen skall jag och Aleks tura med kompisar och äta julbord. Anton skall får sova hos mormor och morfar. Söndag skall mamma och jag iväg och scrappa. Skall bli kul att koma iväg. Lite nya foton är på väg hem i brevlådan också.


Hemma från jobb!

Har varit hemma från jobb sen i måndags. Anton är förkyld och hans näsa rinner i ett och sen har han lite hosta också. Man kan undra hur mycket snor det kan komma från en sån liten näsa.

När vi var på Cypern så hade fritidsresor barnunderhålling på kvällen och där var en clown som hete Coco. Anton blev så förtjust i Coco, så vi har försökt att sjunga hans sång här hemma. Men i fredags så ringde jag till fritidsresor efter lite kopplingar hit och dit fick jag prata med en trevlig tjej. Jag berättade som det var och hon sa inga problem vi skickar en skiva med cocos sånger på. Denna skiva kom igår och det är speciellt en sång som Anton tycker om och denna har vi nog hört minst 100 gånger nu. Anton skulle till och med sova med skivomslaget i sängen. Jag tror det får bli en clowndocka i födelsedgaspresent.