Testat!

I måndags kom papperna till koderna för att komma in på forumet och lektionerna till bildbehandlingskursen. Så jag har suttit och testa runt lite i photoshop. Man tar allt för lite tid till det. Utan man fixar det man skall och sen är det bra. Testade runt bland de olika filter som finns. Hittade denna och den var rätt rolig.

image152

I morgon bär det av till lärarhögskolan i Malmö för första träffen på kursen som gör att jag får dubbel behörighet. Skall bli kul att få byta lite erfarenhet med andra.

Det händer en del!

Det händer en del just nu, men tyvärr inte så mycket på scrappfronten. Just nu jobbar jag som förskollärare fast jag är grundskollärare i botten. Känner att jag trivs jätte bra med att jobba med de små barnen. Men i kommunen har man bestämt att man kan inte få en fasttjänst som förskollärare om man är grundskollärare, fast en del chefer i kommunen bryr sig inte om det. men jag blev trött på att höra detta hela tiden så jag kollade upp vad jag behövde läsa för att få examen mot förskolan också. Då var det en kurs på distans i 1 år som man behövde läsa men jag hade missat anmälningstiden. Men jag chansade och efteranmälde mig och kom in. Så på torsdag nästa vecka skall jag in för första gången av sex gånger som vi har på skolan. Samtidigt skall jag läsa en kurs om photoshop också på högskola, den är också på distans. Får se vad jag orkar med nu under våren.

Svaret kommer här!

Den som gömde sig i påsen var Anton. Han får nog ta och växa lite.

image151

En hel arbetsvecka har gått och det var ett tag sedan som jag jobbade en hel vecka. Men jag tycker att tiden har sprungit iväg. Ikväll skall jag hem till en arbetskamrat och äta lite och i morgon är det seriespel i bangolf som gäller. På söndag skall jag mysa med sonen hela dagen, om det är väder skall jag nog försöka att fotografera honom utomhus. Emma om du är ledig så kan du hänga med.

Om ni inte har tittat in i
rum & rams blogg så får ni göra det. det kommer ni saker hela tiden.

Söndag kväll

Jag har repat mig igen, får bara lite huvudvärk mellan åt men det skall väl också gå över.

Tänkte att jag skulle ha en tävling för er. Ni skall gissa vem det är som gömmer sig i ica påsen?
image150

Magsjuk!

Magsjuk är inget jag ens önskar mina värsta fiender (fast jag har nog inga såna). Igår blev jag magsjuk och då lovar jag magsjuk. Jag tog ut mig så, så jag satt och svimmade när jag satt på toa. Träffade väl dörrkarmen och ev dörr på vägen ner och landade på trösklen. Vaknar upp och kan inte resa mig själv upp. Vet inte hur länge jag låg där innan Hasse kom förbi med cola och hittar mig på golvet. Sen kom alla. Mamma kom för att hjälpa mig, Aleks fick komma hem från jobbet, Magnus kom förbi för att se om han kunde hjälpa mig upp från golvet. Men det gick inte bara jag reste på huvudet så snurrade det. Låg kvar ett tag på golvet. Men jag tog mig till sängen sen.

Idag på mår jag rätt så hyfsat, har inte kräkt idag. Men jag har ont i min kropp. har en bulan i huvudet, blåmärken på kinden och på skullran. Men det går över.

Här är en sida som jag gjorde för några dagar sedan. Handlar om när vi var i Danmark förr året på semester.

image149


God fortsättning på det nya året.

Nu är vi hemma igen efter 1 vecka i Stockholm. I Stockholm har vi hälsat på släkt och vänner och Anton har fått träffa farmor och farfar mycket. Det blev en lång resa hem igår eftersom det var halt delar av resan.

Idag har jag slö tittat runt i olika bloggar och ser att många har plockat fram sina 10 bästa layouter, kort eller fotografier. Jag tror jag hoppar det, kan inte välja. Men jag hittade en rolig ide på någons sida ( tror iden kom från mysmasken) att för varje sida man gjorde så la man en peng i en burk och det var bara dessa pengar man fick handla nya scrapsaker för. Skall nog hoppa på den iden.

Här ett foto som jag tog uppe i Stockholm på ett akvarium.

image148