Uppdatera!

Det är evigheter sen jag uppdaterat här. Påsken firade vi uppe i Stockholm. Jätte mysigt. Och nu är man tillbaka i vardagen igen. Kvällarna går till att plugga på just nu. Har en tenta som skall lämnas in på måndag.

Igår var hela familjen på badhuset och badade. Anton tyckte det var roligt, efter det så åt vi sushi. Sen blev det soffan och Anton somnade rätt så fort.

Anton har börjar prata mer och mer och munnen är nästan aldrig tyst. I morse stod jag och lyssnade på honom när han vaknade. Då sa han: Anton badat dagis. Nä inte badat dagis. Anton badat länge badhus. Anton går runt mycket och pratar med sig själv och det är så roligt att lyssna på honom.

Jag bjuder på ett gammalt foto på Anton. Har man ingen bil, så får man ta vad man har. I detta fall blev cykelstället en bil.

image164

Sjukstuga!

Idag är jag hemma med en hostig och febrig Anton, men även jag är förkyld. Så idag är vi hemma och tar det lugnt. I lördags var vi hemma hos mina föräldrar och jag och min mamma skulle scrappa lite. 4 sidor blev det gjort och här kommer 2 av dem.

Bilderna är klickbara.

   

Layouterna är fotograferade och kan se lite snea ut även om de inte är det.