Nu är vi hemma!

Tre i familjen har blivit fyra i familjen. Idag kom vi hem från BB i Lund. I söndags kväll 23,48 föddes en Elin. Elin vägde 4000 gram och 54 cm lång. Nu njuter vi av vår nya familjemedlem och allt nytt som det innebär att få en bebis i familjen.


Nu är något på gång!

Idag på eftermiddagen gick vattnet. Vi åkte en sväng till Lunds förlossningen för kontroll och allt var bra med bebisen och det var vattnet som hade gått. Men inga värkar hade jag. Så vi åkte hem igen för att se om de kommer igång av sig själv. Men nu när jag skriver detta så har inga värkar kommit igång. Om vi inte hade kommit tillbaka till halv åtta i morgon så skulle vi ringa till förlossningen för att få en tid till igångsättning. Det blir någon gång under morgondagen.

Så förhoppningsvis nästa gång jag skriver här har vi en ny familjemedlem här hemma.

Det händer inte så mycket!

Nu är det bara 8 dagar kvar till beräknad födsel. Men dagarna är så sega, speciellt vardagarna. Helgen flyger hyfsat så fort men då är Aleks hemma också och man har sällskap.

Igår började Anton på boll och lek i föreningen FC Trelleborg. Han tyckte det var jätte roligt och var med hela tiden. Sen for Aleks och Anton in till bilmässan i Malmö och jag var hemma och sova lite. Sover så dåligt på nätterna, det både gör ont och det kliar på kroppen fort jag blir varm. Känns som man snart vet vad det är för tv program på nätterna.

Bjuder på en ny layout som jag gjorde i fredags. Anton som Pippi Långstrump.


Hemma igen!

Nu är jag hemma igen från Lunds sjukhus. I måndags fick jag så ont i magen så de tyckte jag skulle komma in till förlossningen för kontroll. Bebisen mådde bra men man såg på ultraljudet ett mörkt område på äggstocken som inte skulle vara där. Blev inskriven och en remiss blev skickad till en specilist som skulle göra ett nytt ultraljud. Fick vänta ända till idag innan han fick tid. Den mörka fläcken var en cysta som var helt ofarlig, men kunde göra ont eftersom bebisen ligger och sparkar just där. Ev blir det en operation sen när bebisen har kommit ut. Man vill inte göra det innan. Jag har dock inte så lång tid kvar nu. Är i v 38 + 1 nu. Så bebisen skulle kunna titta ut när som. Men jag har ställt in mig på att jag går över tiden denna gången också.