Ny vecka!

Så var det en ny vecka igen. Även om jag har haft en kort dag på jobbet så har det varit full rulle. Ett besök på Mödra har jag gjort. Allting såg bra ut. Har lyckats att gå ner i vikt, inte för jag bantar men försöker hålla igen lite på godsakerna. Men sen finns det lite att ta av sen innan. man märker det mest på fingrarna då min aringar har blivot lite stora. Sen fick jag höra hjärtljuden och det är så mysigt. Har fått problem med Ischias, så har jag suttit förlänge så har jag så ont sen när jag skall gå. Blev det värre skulle jag höra av mig så skulle jag få testa på akupunktur. Kan hoppas att det går tillbaka. 

Ny vecka!

Veckan startade med att vi har studiedag på jobbet. Dagen har gått åt till att planera lite inför terminen och sen har vi haft hjärt och lungräddning. Bra att frisk upp minnet. Jag måste ha en av de bästa chefer som går att få ha. Idag kom hon förbi jobbet med en härlig bukett tulpaner till mig för jag har klarat min examen mot förskolan samtidigt som jag jobbat. Alltid lika roligt när man blir uppskattade för det man har gjort. Så det gjorde att min dag blir en extra härlig dag.Nu på kvällen har jag sytt en ny gradin till köket. Behövdes en ny tyckte jag. Man kan inte ha julagradinen uppe hela tiden. Blev faktiskt bra. Nu är det bara 4 arbetsdagar kvar denna veckan.


Ledigheten slut!

Då var ledigheten slut för denna gång. I morgon är det tid att börja jobba igen. Öppnar i morgon 6.15 undra hur man skall orka sig upp så tidigt, men det går säkert. Denna veckan blir en kort vecka, endast 3 dagar. Till helgen blir det en tur till Stockholm, troligtvis min sista tur upp till Stockholm innan bebisen kommer. Bebisen lever loppan inne i magen. Undra när den sover? Man börjar märka av mer nu att man är gravid, kramp i vaderna om nätterna, går och kissar hela tiden, foglossningen har börjat, man kangöra listan lång men som tur är varar det inte förevigt. Idag gick jag in i vecka 25 så en ca 15-17 veckor kvar.

2009 är här!

Gott nytt år till er alla som läser här. Då var äntligen 2009 här och vi har ett nytt spännande år framför oss. Vad som kommer att hända under året det vet man inte riktigt. En sak som jag vet är att går allt som det skall så blir det tillökning i familjen. Sen skulle jag vilja scrappa mer, det är så avkopplande. Just nu håller jag på med ett projekt som skall ges bort så det går inte att visa här. Kommer jag ihåg att fotografera det innan jag lämnar ort det så kan jag visa det i efterhand. Skulle även vilja bli bättre på att fotografera och även redigera foton. Får se vad man hinner med.

Mycket har hänt sen jag skrev sist. Anton har fyllt 3 år och har slutat med napp. Vilket jag trodde skulle bli problem eftersom han gärna vill ha napp. Men vi gömde alla napparna en natt och sa att tomten hade varit där och hämtat dem och Anton köpte det. Anton tyckte tomten var snäll som kom med många julklappar. Vi har firat jul och firat nyår, så nu kan det vara skönt med lite lugn och ro.