Här har ni Elin!

Idag blir vår Elin 3 månader gammal. Vart har denna tid tagit vägen. Elin känns inte som en liten bebis längre. Hon är en rund och glad tjej med mycket humör. Hon vet vad hon vill och berättar gärna för oss när något är fel.

Veckan som gick tog jag både barnen med mig och åkte till Stockholm skärgård för att vara några dagar med svärföräldrarna, barnens farmor och farfar. Kom hem igen i fredags och i lördags kom min kusin Peter med frun Lisa och deras dotter Ebba och hälsade på. Elin och Ebba var beräknade på samma dag, men Ebba kom lite förtidigt ca 1,5 månad förtidigt. Det var jätte kul att ha dem här.


Söndag

Helgen har rusat iväg i bara farten. I fredags var jag hos Emma och scrappade. Blev klar med två layouter och två som skall fixas text och titel på. I lördags var vi på 10 årskalas och kom hem sent, så idag har man varit en aning trött. Men vi har storstädat i sovrummet.
Ännu en ny vecka!

Då var helgen slut igen och en ny måndag är här. Helgen som gick fick Anton bada uppe i Östervångsparken. Där en en lite plaskedamm, lagom till honom. Igår var vi i Folketspark i malmö. Vi var och lyssnade på James Hollingworth. Han har bland annat sjungit barnsångerna älgarna demostrerar, tandborstvisan. Det blev en nostalgitripp. han sjöng även lite nyare barnsånger som han har skrivit. När vi ändå var i Folkets park så fick Anton åka lite karuseller.

I scrappväg håller jag fortfarande på med att göra minialbum till barnhemmet i Sydafrika. Är inne på mitt fjärde album nu.

Ännu ett album.

Nu har jag gjort ett album till, ett album till som skall till ett barnhem i Sydafrika.Nu funderar jag på att göra ett stjärnalbum.
Marie/Lily har en beskrivning på sin sida. Hon sitter också och gör album till barnhemmet.