Tiden rusar iväg!

Man kan undra vart tiden tar vägen men ändå tycker jag tiden segar sig fram. Idag är det 28 dagar till beräknad födsel. Undrar om bebisen hade tänkt att komma ut i hyfsad tid? Börjar bli rätt trött på att vara gravid nu. Men det är väl för man har så ont. Idag ringde försäkringskassan, taggad blev och var berädd på att behöva kämpa för sin sjukskrivning. Men han frågade hur det var och jag berättade hur det var och vilka åtgärde jag hade provat, så han godkände min sjukskrivning. Skönt nu kan man släppa det.

I lördags var jag hos mamma och scrappade. Fick gjort 3 nya sidor till albumet. Skall se om jag orkar fotografera dem i morgon. Är jätte dålig på att fotografera det gör jag. Måste bli bättre på det.

Sen vill jag passa på att tacka alla som skrev en kommentar om fotografierna som Jenny tog. Tack.

Helgen som gick!

Förstår inte hur helgerna kan rusa iväg som de gör. Fast för mig spelar det inte så stor roll längre, mina dagar ser lika ut. Fast igår (söndag) var jag och Anton hos Jenny. Jenny fotograferade både mig och Anton + lite magbilder. Det var jätte roligt att stå på andra sidan om kameran för en gångs skull, men sen är Jenny superduktig också man känner sig så avslappnad. Nu börjar det stora jobbet för mig att välja ut 10 foton av 44 och det är inte lätt.

Här kommer ett smakprov av de fotona som Jenny tog:Stort tack Jenny för att du ville fotografera oss.

Jag scrappat!

För en vecka sedan var Emma här och scrappade. Jag fick gjort färdigt en sida och påbörjade en till som jag har fixat färdigt under veckan. Här kommer de:
Veckorna rusar iväg!

Tycker veckorna rusar iväg men ändå inte. Längtan efter lilla grodan blir bara större och större. Man undrar allt vad detta är för en som kommer att titta ut. Könet vet vi men hur kommer grodan att se ut, vem är grodan lik, vilka personlighetsdrag den får. Det är bara 6,5 vecka kvar nu men tiden känns lång. I torsdags i förra veckan var vi på ultraljud igen och allt såg bra ut. Det var en sprallig groda där inne som inte låg så mycket stilla. Men grodan ligger me dhuvudet neråt och trycker på rätt så bra. I måndags träffade jag läkaren igen och nu blev jag sjukskriven på heltid de veckor jag hade kvar att jobba. Även om jag vilar mycket så har jag ont och just nu har jag enrom halsbränna också. Har testat det man får lov att ta när man är gravid och inget hjälper. Någon som har något bra förslag??

Måndag!

Då var det måndag igen. Jag började dagen med att sitta på toa ett par timmar. Sen jag blev gravid har jag varit konstig i magen för ofta tycker jag. Kan det vara så att magen är mer känslig nu? Så jag fick snällt stanna hemma idag. Men jag mår mycket bättre nu och jag har ätit lite också.

Jag har fått pysslat lite. Vet inte vad jag tycker om den. Just nu känns det bara som jag måste hinna ikapp lite för snart kommer det ett underverk till till familjen och då blir det ännu mindre tid och en mer att scrappa till och om. Här kommer en layout som jag har gjort efter skissen på
Veckans skiss. Anton han tittade på den och sa sen efter en stund att han inte tyckte om det svarta som var där uppe ( det som är längst upp till vänster på layouten).Jag har fått en ny leksak här hemma. En Silhouette har flytta hem till mig, så roligt det är. Både de vågiga cirklarna och texten är utskriven med den.