Scrappat!

Dessa två layouter fick jag gjort på en träff för ett tag sedan. Tyvärr blev de lite mörka när jag fofograferade dem. Det är mörkt ute idag.

 
Skånes djurpark

Igår var jag och barnen i skånesdjurpark. Vi hade sällskap av kusinerna Sandra och Linus och deras mamma och lillasyster. Det var en underbar dag men lite kallt ibland.Här har Anton, Sandra och Linus längdhoppstävling. Man kunde jämföra med hur långt olika djur hoppar.


Härlig höstbild.Elin fastnade också på en höstbild.

Får nog snart se till att visa något scrappat också, nnars bilr det bara en fotoblogg. Jag har i allafall fått mitt dt -paket från papper & sånt. Skall göra kort för dem under november månad.6 månader

Hipp hurra för Elin idag. Hela 6 månader. Man känner att det inte är en liten bebis längre man har här hemma utan ett litet barn med egen vilja.
Helg!

Då var det helg igen. Idag har jag varit en runda till mitt jobb. Alltid lika roligt att komma dit. Saknar faktiskt jobbet lite, men samtidigt är det jätte mysigt att vara hemma med barnen.

Jag fotograferade Elin här om dagen så här kommer några foton på henne.
Om man vill så kan man titta in i mitt galleri så jag har på foton som jag har tagit.
http://galleri.lottashemsida.net

Sen scrappade jag en layout igår. Den kommer här.Stoppa tiden!

Som vanligt rusar tiden fram och jag har ingen aning vart tiden tar vägen. Men sak är säkert att Elin växer. Hon har två tänder där nere, så stoppar man inte in några fingrar frivilligt i hennes mun. Hon älskar sina fruktpurer och även sin gröt. Sitter till vis del själv, men är fortfarande runt om rumpan, så ett två tre så trillar hon. Hon tycker om att gå på babysim, dyker som bara den.

Anton händer det också en massa med. Men mest har han en massa bus för sig. Han tycker inte alls om att bli fotograferad så det får man smyga med.