Ett tag sedan

Det var ett tag sen man skrev. Vi har varit lite små snoriga och hostiga. Anton är fortfarande rätt så snorig och hostig. Annars har det inte hänt så mycket. Igår var vi på Sofieros julstämning. Det blev lite nya foton. Det var mysigt att gå där, det var fint väder också. Skönt att bara kunna gå runt och det fanns inga måsten. Det känns som varje helg är uppbokad nu ända fram till jul. Nästa helg är det seriespel och fika hos kompisar, helgen efter fyller min mamma år och helgen efter det skall Anton ha sitt 1 års kalas och sen är det jul.
 
Någon som har bra tips på vad vi kan ge Anton i födelsedagspaker och julklapp? Det står helt stilla i mitt huvud.

Ett tag sedan

Jag har scrappat lite

Jag har äntligen blivit färdig till att göra en sida. Tycker det är en massa annat man skall hinna med och nu börjar julen närma sig och det är en del saker som man skall hinna med. Måste börja med julkorten, men även lite julklappar skall göras. Jag är även sugen på att göra tändsticksaskar men de brukar inte bli bra. En som är jätte duktig på tändsticksaskar är Marie. Jag har scrappat lite

Lite rapport om Anton så växer han och han börjar bli en stor kille. Igår var han hos tandläkaren, det handlade om maten och var sockergällerna fanns. Men lite sundt förnuft så kan man räkna ut det rätt så bra själv. Hon tittade på hans tänder och det såg bra ut, 7 stycken tänder har tittat fram nu.

Torsdag.

Vi kom hem från Stockholm i måndags och nu har man börjat komma in i rutinerna igen förutom Anton som får för sig att vakna jätte tidigt. När vi var i Stockholm hos Antons farmor och farfar så fick Anton Aleks gamla pakeringshus till bilar och Anton älskar detta pakeringshus. Igår var kusinen Linus här och lekte med Anton och medan Anton sov en stund så städade Linus pakeringshuset och sen leket de med det. Det var roligt att sitta och titta på dem.

Idag är det tid för en ny termin på babysim, skall bli roligt för Anton tycker om att bada. Efter det skall vi åka till Vellingeblomman och titta på tomtar tillsammans med en annan pojke som är 6 dagar äldre än Anton och pojkens mamma såklart.

Torsdag.