Hemma igen.

Hemma igen efter en vecka på Öland. En härlig vecka men man skulle behöva mer tid så man han med allt man ville se. Men här kommer några foton på veckan som gick.

Gästinspiratör!

Nu berättar jag mer om mitt uppdrag som jag skall göra. Jag skall vara gästinspiratör för företaget Papper &Sånt i november. Skall bli roligt att få sätta tänderna i något igen. Det var ett tag sedan som man designade för någon.

Annars rullar allt på här hemma. Tror att Elin håller på att få tänder. Hon dreglar, har händerna i munnen hela tiden, lös i magen och är gnällig. Får väl se om det snart tittar fram någon tand. Annars är hon bra på att äta sina smakportioner som inte längre är några smakportioner för hon vill gärna äta en del.

Scrappa har jag inte gjort så mycket, några sidor till Cypernalbumet som fortfarande inte är färdigt. Annars skall jag försöka lägga lite krut på min fotokurs med en fotograf nu. Har träffat honom en gång och då gick vi genom min kamera och jag fick en läxa och skulle höra av mig så fort jag hade övat på den.Lite blandat!

Nu är dopet avklarat. Allt gick jätte bra. Här är en bild på Elin i kyrkan.Igår var vi i Alnarpsparken och titta på alla blommar och hade picknick i det gröna, sen åkte vi till Hjärup och tittade på Jakriborg.


Och här kommer en layout som jag på började på en träff för ett tag sedan som jag nu har gjort färdigt.


Sen skall jag var gästdesigner för ett företag under november månad, mer om det kommer senare.

4 augusti

Detta hände för två år sedan. Tänk vad tiden går. Det var en av sommarens varmaste dagar.


Fotot är tagit av Marie Larsson.


Tisdag!

Egentligen har jag inte tid att sitta och scrappa men kunde inte låta bli. Det kliade i fingrarna.


Tiden går!

Man kan allt undra vart tiden tar vägen. Denna veckan går det mycket tid till att fixa inför dopet på lördag. Vi skall trängas 31 st i våran lägenhet, men det skall säkert gå bra. Men det är mycket som skall fixas och handlas hem. Idag under kvällen har jag börjat att fixa med prinsesskronor som vi skall ha på borden i stället för ljus.

Idag har även Elin fått smaka på morotspure. Hon smaska på och tyckte det var lite spännande. Här kommer ett foto på det.