Tiden går fort.

Nu är snart min semester slut och allvaret börjar igen. Fast det kan vara skönt att komma in i rutiner igen. Fast just nu är det lite att fixa här hemma. Idag måste jag städa för i morgon komme rmäklaren och fotograferar vår lägenhet och vi skriver kontrakt på den nya lägenheten ikväll.

Men lite scrapp hinner jag med. Här kommer några sidor som jag har gjort den senste tiden.


Hemma igen!

Nu är vi hemma igen efter att ha varit iväg i 1,5 vecka nu. Vi började med att köa upp till Stockholm förra lördagen och på söndagen checkade vi in på båten till Tallin. Båtresan tog 16 timmar, tur att vi skulle sova på båten. Måndag förmiddag var vi framme i Tallin. Både måndagen och tisdagen tog vi oss runt i staden för att titta. PÅ tisdagkväll var det tid för 16 timmars båtresa igen då det var tid att åka hem. Onsdag förmiddag var vi framme i Stockholm igen.


( I en park i Tallin )

På onsdagen åkte vi ut till Blidö för att vara i stugan och där var vi sen ända till måndag morgon då vi åkte till Kålmården. Måndagen gick vi hela dagen på Kålmården så vi passade på att bo på vandrarhem över natten för att sen köra hem på tisdagen.