Resan är ändrad.

Resan är ändrad till Cypern i stället. Mest för att vädert är stabillare där än på mallorca i oktober månad. Man längtar, men det blir ett fint avbrott i hösten att få komma bort lite till värme. Så varmt så vi kan bada.

Jag har scrappat en del men jag har inte scannern installerad än så jag har inget att visa.

Resa beställd!

Igår var vi iväg och skulle ha tips på bra resor när man har ett litet barn med sig. Men det slutade med att vi bokade en resa till Mallorca i oktober. Skall bli skönt att komma bort i höstrusket.

Igår var vi på kalas hos min morfar som fyllde 97 år. Det blev som vanligt smörgårtårta. Anton har lyckats att dra på sig lite feber och hosta. Så man får snällt stanna hemma med honom i morgon.

Detta kortet fick morfar igår när han fyllde år.

image132

Har börjat jobba!

Då har man börjat jobba igen efter 5 veckors ledighet. Känns både konstigt och lite skönt att komma in i rutiner igen. Fast igår började jag med att jobba 4 timmar, det är rätt lagom. Igår var jag iväg och fick massage för ryggen också. Hur skönt som helst.

Här kommer en anna bild från bröllopet. En bild på tårtan.

image131

Fru Torén!

Ja, det är jag som är det. Bröllopet gick hur bra som helst. Vi hade en underbar dag som vi delade med släkt och vänner. man har inte hunnit smälta alla intryck än, känns som det kommer att ta ett tag. Vill man se ett fotocollage så gå in på Maries blogg.

Igår var vi runt och tittade på bo 01, så mysigt att gå runt och titta. Tog en del foton på hus där. Sen tog vi bilen till Lund för att äta glas. Idag har vi varit i Östervångsparken. Anton fick bada där.

image130

Nu är det dax!

Kan man ha tur med vädret. Det är nog det ända jag har varit nervös för, det är vädret. Eftersom vi gifter oss utomhus idag så vill man inte ha regn, lite moln gör inget. Idag när man vaknade sken solen och det var helt vindstilla. Frukost har jag fått i mig och sovit gått har jag också gjort. Har inte varit nervös under veckan men nu börjar den nog att smyga fram.

Nu hoppas man på att man inte har glömt något, även att alla får det trevligt på festen och att de har någon att pratat med.

Nästan gång jag skriver här är jag Fru.


Ekar här!!

Det ekar lite tomt här i bloggen. Men tiden går till att planera färdigt bröllopet som sker på lördag. I morgon (torsdag) skall jag iväg och fixa mina naglar sen blir det handling till festen och så skall vi till systemet för att hämta vin. Skall även sy färdigt brudnäbbens klänning. Har bara lite kvar.

Ikväll (onsdag) så var jag på rum & ram´s onsdags träff. Skönt att få tänka på annat. Har börjar scrappa i liggande lettersize i stället. Jätte rolig storlek att jobba med. Antons album är kvar i storlek 30x30cm, resten skall bli liggande lettersize. Nästa vecka skall jag ta itu med att scanna in, så ni får se vad jag har gjort.