scrappat!

Nu äntligen har jag något att visa. På scraprooms blogg hittade jag en utmaning och det var att göra ett minialbum som man sen skall skcika upp till dem och sen skickar dem det vidare till ett barnhem i sydafrika. Tyckte detta var en rolig ide så nu har jag gjort ett minialbum till en pojke. Det skulle finnas plats både till foto ocg text. Det ser ut så här:
Här är jag!

Tiden bara rusar iväg. Jag har inte scrappat något på den vanliga vägen på sista tiden utan det har blivit digitala layouter men de tillhör ett projekt så det kan jag inte visa. Men förhoppningsvis så hinner jag scrappa lite idag när en kompis kommer och scrappar med mig. Det beror lite på Elin om hon tänker visa sig från den bättre sidan idag.

Jag kan i allafall visa ett gulligt foto på mina gullungar.


Fler layouter.

Här kommer fler layouter som jag har gjort på sista tiden.


Scrappat!

I helgen som gick fick jag scrappat en hel del. Först i Lördags var Emma här och scrappa och sen på söndagen var jag på scrappträff. Men tyvärr så var det inte bara roligheter under helgen. Elin har haft jätte problem med magen igen så igår efter jag kommit hem från scrappträffen så åkte jag till barnakuten med henne. De fick henne till att bajsa och vi rekomendationen att ta i lactulos direkt i den vanliga ersättningen i stället för den speciel ersättning som vi vi har till henne som inte hjälper till 100%. Så nu får vi testa detta. man tycker så synd om henne när hon har så ont.

Men här kommer några sidor jag fick gjort under helgen.