Ännu en ny vecka.

Det var det redan igår men då var jag i skolan och fick en massa nya ideer. Hoppas bara att jag kommer ihåg dem tills jag börjar jobba igen. Undrar om mina arbetskamrater skulle vilja ha ett sagotält? Kan även undra om det går att genomföra?? Jag har tid på mig att tänka igenom det.

Elin har varit på BVC idag. Hon växer på längen och bredden. Men det blev ingen spruta idag för hon är förkyld, vi gör att nytt försöka nästa vecka.

Är det fler än jag som hoppas på att hösten skall vara fin och fortfarand elite varm?? När jag gick hem från stan en dag så fotograferade jag dessa dahlior.
Det händer mycket!

Det händer mycket just nu eller rättare sagt att det har hänt mycket. Elin växer på och hennes två första tänder tittade fram förra veckan. Hon har upptäckt nya ljud speciellt ett ljud som passar bra när man äter brrrrrrrrrr

Min morfar skall flytta till ett äldreboende nästa vecka och det kommer bli jätte bra för honom. Det finns personal 24 timmar om dygnet, så skulle han trilla så behöver han inte ligga där så länge.

 

I onsdags träffade jag pappa som jag inte har pratat med på många många år. Men även mina halvsyskon och styvsyster fick jag träffa. Många känslor var det och är fortfarande.


Fotobok!

I stället för bara förvara sina foton på datorn så kan man göra en fotobok. Fuji direkt har ett erbjudande om en grattis fotobok. Man måste blogga och berätta om det på sin blogg. För att läsa mer om det, så titta in här.

Så varför inte testa på?

Hösten närmar sig.

Igår var jag i skogen tillsammans med Elin, Anton och kusin Linus. Underbart väder var det, varmt men man märkte på träden att hösten är på gång.


Elin känner och smakar på naturen.

Jag har fått hem mitt nya objektiv och tränade en del i skogen igår, men det är inte lätt att få bra bilder. Men det är väl träning som gäller.