Lite av varje

Här hemma med en sjuk Anton, fast idag är han mycket bättre jämfört med igår. Idag är det lite fart i honom igen. Anton blev 2,5 år förra veckan och idag gjorde vi både fot och handavtryck på honom plus att jag har tagit nya foton på honom.Annars händer det inte så mycket. Försöker scrappa lite men tycker inte det blir så bra.


Lite nytt

Nu var det ett tag sen igen som jag skrev. Helgen som gick var det seriespel i bangolf i Ystad. Av 5 matcher så vann vi 4, eller rättare sagt jag spelade inte utan höll koll på min gubbar som spelade och räknade vad de plockade eller tappade. Annars händer det inte så mycket. Längtar till semestern. Då vi skall en tripp till Tallin med svärföräldrarna och sen fortsätter vi ut till stugan på Blidö. Känns som det var evigheter sen vi var där. Skall bli mysigt.

För någon helg sedan så hade scrapaddicted en webbmara. Fick gjort något bidrag, dock inte så mycket som jag hade hoppats på.
Tentan klar!

I morgon bär det av till skolan igen och inlämning av tenta igen. Skall bli skönt att lämna in den så slipper man tänka på den sen. Man måste hinna njuta av det fina vädret också. Igår var vi i Alnarpsparken och hade picknick. Idag har jag skrivit färdigt tentan och sen har jag scrappat lite. En sida efter skiss på scrapaddicted, så den har jag skickat iväg där, så den får jag visa en annan dag. Men jag har gjort en sida till och det är när Anton var sjuk.

image168