Nu är det semester

Dagen har gått till att packa och tvätta. Har även lämnat katterna på kattpensionat. Tidigt i morgon åker vi till Stockholm för att fira vår semester. Så det kommer stå stilla på sidan i ca 1,5 vecka.

Ha en skön midsommar.


Heja Sverige!

Heja Sverige!

Dagen till ära har Anton fått på sig sin Sverige tröja. Tyvärr så sover han redan och missar matchen. Det händer så mycket med Anton nu. Nu tar han sig runt på från mage till rygg och rygg till mage, två tänder att bitas med och han är med hela tiden, tittar med sina stora ögon och har så många roliga ljud för sig. Han har fått till ett ljud som verken Aleks eller jag kan, det låter något åt grodhållet, kan vara så att han har använt sin grodpyjams för mycket.


Anton 6 månader

Anton 6 månader

Så här glad är Anton på sin 6 månaders dag. Idag upptäckte vi även tand nr 2. Aleks har börjat sin semester idag, så då passade vi på att hälsa på min morfar som alltid blir lika glad när man hälsar på. Tänkte även köpa lite kortbyxor till Anton som han kan ha och växa i under sommaren men det var helt ommöjligt att hitta. Tillslut gick jag till en liten affär som har mest märkes kläder och där hittade jag två set med kortbyxa, body och en tröja till. Nu skall det bara jagas lite nya mössor också.


En solig söndag

Idag blev det en runda till kolonin, men det var för varmt för att göra något så vi satt mest i skuggan och pratade med min mamma och min morfar som också hade kommit upp. Självklart var jag tvungen att test kameran ännu mer. Vilken skillnad det blir på fotona.

En solig söndag
Här är Anton i pappas knä. Tog även en del foton på blommor. Här kommer grannens syren.
syren


Kväll över Trelleborg

Kväll över Trelleborg

Idag har Aleks, jag och Anton varit i Malmö för att köpa en jacka till Aleks och sen var det tänkt att jag skulle leta efter några tröjor men hittade inga roliga. Men det blev en ny kamera en Canon eos 350D. Så bilden är tagen med den nya kameran.

Har även handlat lite blommor till kolonin och sen var vi där och planterade och sen grillade vi med mamma och Hasse.


Babysim

Babysim

Idag har vi varit och hämtat ut fotot från babysimmet. Man riktigt ser hur han håller andan på fotot. Passade då även på att bada, fast Anton var inte så glad i att bada idag. Men det var nog för han var trött. Han slockade fullständigt i bilen på väg hem.

Denna veckan har jag jobbat fyra timmar per dag så min mamma, Antons mormor, men även morfar har hjälpt till att passa honom. Jag har varit lite så med att lämna bort honom några längre stunder men det har gått bra och det är skönt att veta.


Vilken dag.

Idag har jag, Aleks och Anton varit och tittat på Amerikansk fotboll för första gången. Aleks lillebror Magnus spelar det och möte Limhamnslaget idag i Malmö. Eftersom Magnus hade åkte ända från Stockholm för att spela match, så var man tvungen att gå och titta. Men jag kan lova att av alla som satt på läktaren och tittade så var vi de ända som hejade på Stockholm. Stockholm vann också. Man hade ingen aning om hur detta spelet gick till men man lärde sig efterhand.

På kvällen kom min bror Magnus med barn och åt middag hos oss. Även lite godis och tv-spel han vi med. Kan berätta att Anton har kommit på att man kan vända sig i sängen och ha fötterna på huvudkudden i stället för huvudet. Det ser rätt så roligt ut. Fotot på Anton tog jag här om dagen. Hittade dessa solglasögon i stan och kunde inte låta bli.
Vilken dag.