Lördag!

Natten har inte varit så rolig. Elin har inte varit på sitt bästa sovhumör i natt. Så jag och Elin har tittat på en gammal film på TCM. Tur att det finns filmer på nätterna också. Idag vaknade vi tidigt för Anton skulle på fotboll. Men fotbollen slutade med att Anton inte ville vara med och satt bara på bänken men sen har han blivit förkyld också och var inte på sitt bästa humör. När vi kom hem så somnade han på soffan tillsammans med Elin. Såg så gulligt ut.Om man vill och det är klart att man vill så tittar man in på
Jennys blogg och ser fler underbara bilder på vår Elin.

Kan även visa en layout som jag har gjort. Gjorde den förra helgen men har inte orkat lägga upp den men nu kommer den.

4 veckor!

Här har ni henne. Idag blir Elin 4 veckor. Hon växer och växer men det skall de göra. Elin har haft problem med magen stort sett sen hon föddes och nu har vi provat att byta ut 2 mål om dagen till en ersättning som de säljer på apoteket. Det verkar som magen börjar fungera lite bättre så nu håller vi tummarna att det håller sig där.

Idag har jag, min mamma och Helen suttit och scrappat lite. Får fotografera dem i morgon när det är bättre ljus. Idag bjuder jag på en bild på Elin.Tiden går!

I söndags blev Elin hela 3 veckor, vart har dessa 3 veckor tagit vägen?? Hon växer så det knakar om henne. Men tyvärr så har hon problem med sin mage. Nu har vi fått en annan ersättningen igen och hoppas att detta skall hjälpa.

Igår efter vi hade ätit middag så tog Anton och jag en promenad. Anton på cykel och jag gick, man får hålla en bra takt för att hinna med honom. Men vi var ute i en timme och Anton cyklade hela tiden. Passade på att ta lite foton på vår tur.


Scrappat lite

Äntligen har jag fått tid att scrappa lite. Två layouter till Elins album har det blivit, egentligen tre men en vill jag inte visa på nätet för det är när Elin är nyfödd och jag halvt naken på bilden.


Foto på Elin när hon är en vecka gammalNär Anton hälsar på oss på patienthotellet i Lund.

Smakprover!

Som jag skrev i inlägget innan så var Jenny hos oss igår och fotograferade Elin. Här kommer några bilder som Jenny tog.


Tack Jenny, ser framemot att få se fler bilder.

2 veckor!Tänk vad tiden går. I 2 veckor har Elin funnits hos nu (fast inte riktigt hon är inte född från 23,48). Tiden bara rusar iväg. Denna veckan har vi har lite besök igen och i torsdags hade Anton grillkväll på förskolan. Annars går det mycket tid att mysa med våra underbara barn. Aleks är ledig i morgon också och sen återgår han till jobbet igen och då skall jag lyckas få iväg Anton till förskolan 3 dagar denna veckan som kommer + att göra mig själv och Elin i ordning. Får väl stiga upp i ottan för att hinna med allt.

Igår var underbara
Jenny här och fotograferade Elin. Skall bli roligt att titta på fotona.

Lördag!

Idag har det varit boll & lek för Anton. Så det är inte sovmorgon hemma hos oss på lördagar. Men vad gör det så länge Anton tycker det är roligt. Sen blev det en tur till Smyge för att handla lite rökad fisk. PÅ eftermiddagen var det tvättstugan som gällde. Det blir en del kläder med två små barn i familjen.

Måste visa två foton från gårdagen. Det ena fotot är på min morfar och Elin och det andra är på Anton när han hoppar på studsmattan hemma hos kusinerna.
Vi njuter!

Nu har Elin hunnit bli 5 dagar gammal och vi njuter av vår nya familjemedlem. Men tyvärr så är hon inte alltid uppskattad av Anton. Klart att han är van vid att ha oss för sig själva och nu måste han dela tiden med en lillasyster. Men vi skall nog hitta en bra balans. Elin sover och äter mest om dagarna och då kan det se ut så här.Idag har vi varit hos min morfar och hälsat på. Mellan Elin och min morfar skiljer det 99 år, det är inte klokt. Efter det for vi hem till min bror me dfamilj och hälsade på och Anton fick leka lite med kusinerna.