Vår!

Igår och idag har jag varit hemma med Anton. Anton hade feber igår men inget idag. Så då blir det åter förskolan i morgon. I måndags fick jag reda på att jag hade klarat min första tenta. Skönt nu kan man lägga den åt sidan och ta nya tag på nästa tenta. Försöker hinna med lite med photoshopkursen jag går, men det blir inte mycket tid över.

Lekte lite med kameran idag och fotograferade Antons fötter.

image168

Vad är sovmorgon??

Anton har vaknat halv 7 både igår och idag. Tur att man är hyfsat morgonpigg själv. Igår sa jag till Anton "Är du en piggelinus? Näää ja Anton inte ninus." Han fastnade för ordet Linus och det heter hans kusin. Han har kommit in i en period nu att han kommer alltid in till oss på nätterna. Så man sover inte så jätte bra.

Igår slappade vi hela dagen. Vi tog en tur till lekplatsen så Anton kunde leka med sina leksaker.

image167

Helgen strax slut!

Det är redan söndag kväll och helgen lider mot sitt slut. Tycker ändå man har hunnit med en del under helgen. Igår var jag på mässan i Helsingborg. Det blev lite nya papper och dekorationer. Men det blev inte alls så mycket handlat som det brukar bli. Men fick lusten tillbaka att scrappa, som har varit helt försvunnen ett tag. Det som är roligt att åka på mässa är att man träffar en massa goa människor och en del av dem har man inte pratat med på länge.

Idag har kusinerna lekt med Anton så det har varit full rulle hela dagen.

Har kommer en sida som jag gjorde igår. Foton på Anton 5 månader gammal.

image165