Helg!

Vart tar veckorna vägen? Tycker att veckorna bara flyger fram, så även helgen. Det är så härligt när solen är framme och man är mycket piggare och gladare.

Det har inte hänt så mycket här. Inte så mycket scrappande, kanske kan råda lite bot på det i helgen. Annars är det snart tenta inlämning igen. Får väl börja skriva på den.

Igår var vi i mammas och Hasses koloni och grillade och jag passade på att fotograferade lite blommor. Anton tycker det är roligt att springa omkring i kolonin och leka i jorden.

image167

Till Lotta och Alfred som undrade vart jag hade köpt dekorerna att sätta på vägen. Jag hittade de på Toys U Rus (stavas det så?)

En rörd mamma!

Som en del kanske vet så har jag en son som är galen i filmen bilar. För ett tag sedan fick jag tag på dekorer som man kunde sätta på tapeten. Dessa går att ta bort och flytta omkring när man vill. Idag fick jag äntligen upp dem på väggen. Så vid Antons säng finns nu både blixten, bärgaren och Sally. Anton blev jätte glad. Jag tyckte att jag kanske kunde få en kram för jag satte upp dem. Så jag sa till Anton. Får mamma en kram som har satt upp blixten till dig. Jag fick en bamsekram och Anton sa tack mycket. Då blev jag rörd. Anton är så duktig på att tacka för saker han får, även när han går från matbordet. Vi har aldrig behövt tjata på honom för han gör det självmant.

image169